reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyginam śmiało ciało, aby ważyć mało - Grupa Wsparcia dla Zrzucających Sadło

no twardzielki, zmobilizowałyście mnie, też się zabieram za dietę ŻP i smarowanko, za 3 tygodnie integracja z pracy, trza wyglądać jak ludzie:tak:

reklama
ehhh ja tez czytam czytam i w koncu nie wiem czy ktores z tych wyszczuplaczy NAPRAWde przynosza jakies efekty? (oprocz gladkiej skory..) ehhhs

no my zaczelismy chodzic do tego klubu fitness :D mam nadzieje ze przed latem beda znaczne efekty hihi :D
raz juz tak przecholowalam ze na drugi dzien nie moglam chodzic - nawet w nocy spac hehehe ale musze przyznac ze po takim wysilku czlowiek sie czuje o niebo lepiej hihi:D

ehhh ja tez czytam czytam i w koncu nie wiem czy ktores z tych wyszczuplaczy NAPRAWde przynosza jakies efekty? (oprocz gladkiej skory..) ehhhs

Domiska naprawde chcesz wiedziec czy pytasz czysto retorycznie? ;-)
ja stosowałam rozne: Kolastyne, Eveline, Ziaje i cos jeszcze polskiej firm, ale nie pamietam. efekt: wyraznie jedrniejsza i gladsza skora, ale cellulitu to to nie zabilo :tak: nie wiem, moze preparaty Vichy sa skuteczniejsze, w koncu kosztuja kupe kasy. u mnie cellulit zmniejszyl sie na skutek diety.

Domiska naprawde chcesz wiedziec czy pytasz czysto retorycznie? ;-)
ja stosowałam rozne: Kolastyne, Eveline, Ziaje i cos jeszcze polskiej firm, ale nie pamietam. efekt: wyraznie jedrniejsza i gladsza skora, ale cellulitu to to nie zabilo :tak: nie wiem, moze preparaty Vichy sa skuteczniejsze, w koncu kosztuja kupe kasy. u mnie cellulit zmniejszyl sie na skutek diety.

naprawde hihi chce wedziec :-D
no wlasnie nie wiem sama czy wogole jest jakis preparat ktory eliminuje celullit slyszalam nawet ze jedynie cwiczenia moga pomoc :D

eh no idieta bylaby super.. tylko ze ja za malo wytrwala jestem :/ no i kocham !!!!! slodycze..

że też odświeżyłyście watek:no:
u mnie po przypiekajacym eveline jedynie gładsza skóra ...na jedrność chyba trza wiecej czasu...a na brak cellulitu to chyba jedynie dieta i ćwiczenia...
kołyska kurz zbiera:zawstydzona/y:

a co mi polecicie na wstrętne ,małojędrne, cielakowate ramiona????????????????????????no bo chyba nie ćwczenia bo czasu mam niewiele:-p

a ja od dwóch tygodni chodzę regularnie co drugi dzień na basen:tak::tak:
efektów na razie nie widać (chociaż mąż podobno widzi:-p) ale samopoczucie lepsze:tak:

a co do kremów- teraz zdecyduje się na ten z vichy:tak:

Ja na razie kremow nie kupuje, czekam, czy moja dietka MŻ bedzie dzialala i tablety, ktore biore od dwoch tygodni - poza dzisiejszym dniem, bo po co, skoro zaraz bym zwrocila ta czy tamta strona ;-)
Kremik kupie sobie jak dostane w koncu zwrot kasy za okulary :-) Wtedy tez w koncu zafunduje sobie jakis plaszczyk wiosenny :-)

Majka oooo widzisz.. mowisz szorowc szorstka gabka.. i mowisz ze przynosi efekty super!
kurde tylko ja to wlasnie wskoczyc pod prysznic i wyskoczyc szybko bo czasu brak.. kurde moze jak bym sie tak uparla i troche poswiecila to i ja bym sie poszorowala taka gabka :D:D
poki co chodze do tego calego fitness :)

Karoo a ty co to za tabletki polykasz ? :)

gdyby te wszystkie nasze pomysły zebrać do kupy to niezły program wyszczuplająco-upiększający by wyszedł:-)
Domiska po fitnessie to już nic nie będziesz potrzebować dla jędrnej pupki:-p

reklama
Domiska, na sierpniowych mamach Ci juz napisalam - biore Zelixe, polski odpowiednik Meridii, zadnej z Was nie polecam, bo do stosowania jest tylko dla osob z otyloscia :-)

Do góry