reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyginam śmiało ciało, aby ważyć mało - Grupa Wsparcia dla Zrzucających Sadło

Wow Leyna 63 kilo przy 177 szacun.jak sie zaprzesz i dojrzejesz do diety uda ci sie na pewno:tak:Ja najmniej 67 kilo wazyłam i chciałabym do 70 zejść z waga .Dziewczyny ja taka wage początkową wielka miałam ,ze wstyd pisać po prostu,ale idzie ku lepszemu:-D
Ja z pączków nie rezygnowałam zjadłam dwa na drugie sniadanie.:zawstydzona/y::-p
Ja niczego oprócz słodyczy i tłuszczów zwierzęcych z diety nie wykluczam ,jem co lubie w rozsądnych ilościach pilnując 5 posiłków dziennie ,z tym że ostatnie dwa ,to jogurt ,a na sam koniec juz często wieczorem ,jabłuszko ,pomarańczka i powiem działa cuda:tak:około kilograma tygodniowo czasem mniej,ale tak wole ,bo mam duzo do zrzucenia ,a staram sie zwisów uniknąć:tak:
Bedyta ,no gratulejszyn za utrzymywanie wagi:happy:
Ollesia pewnie jesteś szczupła,że tak piszesz :-D

reklama
Laski co z wami ,komu sie mam wyzalić ,ze przez zeszły tydzień nic nie schudłam i mnie trafi ,bo chociaz 100 gram w dól to zawsze coś ,a tu lipa,az mną zatrzęsło z wkurzenia na sie .Niby wiem ,ze to normalne ,naturalne i być musi,ale co ja poradzę ,ze mnie strzela:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

madziula nie płacz ;-) zimą naprawdę się ciężko odchudza, bo przemiana materii nie ta. najważniejsze, żebyś nie tyła :tak:

Leyna ty mi tu nawet o tyciu nie mów:szok::crazy::crazy:nie dopuszczam tej myśli do siebie ,absolutnie,diecę sie i cwiczę z większym zapałem,byle do soboty ,a wtedy sie zobaczy:eek:

madziula Leyna ma rację, tylko się nie stresuj, a o dniach cyklu pamiętasz? ja mam zawsze przynajmniej 1 kg więcej przed samym okresem:tak: czasem i więcej:tak:

TADAM... wracam ze śpiewem na ustach, w ostatnim tygodniu zrzuciłam 2 i pól kilo:szok:,nie sadziłam ,ze az tyle sie uda,ale to mi wyrównało wcześniejszą blokadę:tak:Własnie wtedy do okresu miałam długo ,to teraz mi sie szykuje:-Da mimo wszystko :rolleyes:wiec w tym tygodniu spróbuje powtórzyć sukces:tak:podobna dieta i podobna dawka ruchu:tak:wystarczy zreszta mi kilogram -zdrowiej:tak:

madziula jest to jakiś sposób:-p:-p:-p
a ja nie dość, że przed okresem to jeszcze po urodzinkach i jedzeniu wyjazdowym:-p znowu muszę trzymać lodówkę zamkniętą przed sobą;-)

schudniętym gratuluje:tak:

a ja głowe w piachu trzymam bo wstyd mi - wiosne czuc a ja na obiad pierogi wpierdzieliłam- jak ja Wam zazdroszcze silnej woli:zawstydzona/y:

reklama
mada w robocie się szybko pozbędziesz zbędnych kilosów (jeśli je masz;-)) pod warunkiem oczywiście, że przez pół dnia nie raczycie się daniami na telefon:-p
ja nie mogę przytyć hi hi bo mam kupę fajnych ciuchów już w mniejszym rozmiarze, więc mam niezłą motywację:-p

Do góry