a ja chcę 66Ja sie wlasnie zwazylam i waze 55kg, wiec wagowo jest ok, tylko ta faldka zwiotczala na brzuchu- od jutra biore sie za brzuszki, nie ma co ;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja chcę 66Ja sie wlasnie zwazylam i waze 55kg, wiec wagowo jest ok, tylko ta faldka zwiotczala na brzuchu- od jutra biore sie za brzuszki, nie ma co ;-)
no i to jest wlasnie problembrzuszki mogłabym robić. sęk w tym, że mi się nie chceeeeeee
To ja zrobie o 17:00 (bo Sara jedzie z moim tata do pradziadkow, wiec bedzie spokoj ;-p) i o 19:00 bede dodawac Ci sil ;-)oki to jesteśmy umówione na 19.00![]()
A u mnie dupa - zjadlam miske popcornu, wypilam piwsko, obejrzalam film i ide powoli spac ;-p Jutro nadrobie, mysle :-)sandra u mnie dzisiaj: 6 x 10 brzuszków i 10 km na rowerku;-)a u Ciebie?