reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Jestem pelna podziwudzisiaj wszystko było;-) rowerek i brzuszki... a wieczór się jeszcze nie skończył![]()

Ja sie biore za siebie, ale tak juz na stowe, od jutra. Dzisiaj zadbalam zewnetrznie o cialo

no pewnie, że się liczyOgolilam sie, wypeelingowalam, zrobilam pedicure i manicure, troche sie narobilam, wiec to tez taki jakby trening![]()

zaraz siadam na rower, ciekawe jak długo mnie ta wena nie opuści

madziula, jak po ważeniu??
ja zacznę od wtorku... na gwiazdkę dostałam od męża w ramach prezentu zaproszenie do SPA na masaże. jeszcze z nich nie skorzystałam, bo zawsze coś: a to chłopaki chore, a to @ przylazła, a to za zimno
no, ale we wtorek idę na pierwszy - już się umówiłam. może mi trochę zmasują oponkę
potem zastanowię się nad brzuszkami. rowerek odpada ze względu na kolana moje nieszczęsne
Leyna jak było? mam nadzieję, że skorzystałaś!!
ja jeszcze w życiu na żadnym masażu nie byłam, ale kusi mnie bardzo
sandra chyba Cię muszę ochrzanić
najpierw mnie podpuszczasz, a potem nie ćwiczysz
rowerek dzisiaj był, 20 minut, czyli 12 km, rozrywkowo, ale mam nadzieję, że się rozkręcę;-) brzuszki zaraz będą, więc plan wykonany

sandra chyba Cię muszę ochrzanić

rowerek dzisiaj był, 20 minut, czyli 12 km, rozrywkowo, ale mam nadzieję, że się rozkręcę;-) brzuszki zaraz będą, więc plan wykonany

Leyna jak było? mam nadzieję, że skorzystałaś!!ja jeszcze w życiu na żadnym masażu nie byłam, ale kusi mnie bardzo
![]()
Bedytko to też był mój pierwszy raz
a jak było? relaksująco, bo to był masaż tego typu. zaciemnione okna, świece zapachowe, muzyczka (motywy chińskie lub podobne, nie potrafię odróżnić). pani mi najpierw speelingowała całe ciało dość porządnie a następnie wymasowała Zmysłową Pomarańczą w Czekoladzie. po masażu zawinęła mnie w folię i tak sobie leżałam kilkanaście minut relaksując się a moja skóra wciągała nawilżające składniki. po wszystkim była jeszcze filiżanka czekolady na gorąco. chudsza od tego nie byłam, ale do domu wrócilam zrelaksowana, nawilżona i bosko pachnąca. i oczywiście zachciało mi się seksu a tu chłopa pod ręką nie było
no, ale karnet opiewa na 3 masaże, więc jeszcze 2 przede mną.
ja też chcę!!!:-):-):-) masażu, nie chłopaBedytko to też był mój pierwszy raz
a jak było? relaksująco, bo to był masaż tego typu. zaciemnione okna, świece zapachowe, muzyczka (motywy chińskie lub podobne, nie potrafię odróżnić). pani mi najpierw speelingowała całe ciało dość porządnie a następnie wymasowała Zmysłową Pomarańczą w Czekoladzie. po masażu zawinęła mnie w folię i tak sobie leżałam kilkanaście minut relaksując się a moja skóra wciągała nawilżające składniki. po wszystkim była jeszcze filiżanka czekolady na gorąco. chudsza od tego nie byłam, ale do domu wrócilam zrelaksowana, nawilżona i bosko pachnąca. i oczywiście zachciało mi się seksu a tu chłopa pod ręką nie było
no, ale karnet opiewa na 3 masaże, więc jeszcze 2 przede mną.

leyna- to musiało być boskie doznanie
fajny prezent, fajny!
dziewczyny mi super się ćwiczy przy oglądani telewizji.
lubie się gapić na rozmowy w toku, w związku z czym - od roku już przy nich cwiczę. to jest 40 minut tylko dla mnie.
dziewczyny pakuje do ich pokoju, daje coś do picia, jedzenia (żeby nie było, że czegoś chcą) i jazda

dziewczyny mi super się ćwiczy przy oglądani telewizji.
lubie się gapić na rozmowy w toku, w związku z czym - od roku już przy nich cwiczę. to jest 40 minut tylko dla mnie.
dziewczyny pakuje do ich pokoju, daje coś do picia, jedzenia (żeby nie było, że czegoś chcą) i jazda

reklama
ewa ja akurat "rozmów w toku" nie trawię i zaraz przełączam, ale też przed tv ćwiczę, tylko dużo później, jak już dzieci w łóżkach
czasem i o 22, i też mi się spodobało, jak nie pojeżdżę to mi źle na drugi dzień;-)
a możesz się podzielić Twoim zestawem ćwiczeń??

a możesz się podzielić Twoim zestawem ćwiczeń??
reklama
Podziel się: