sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)

Tak na serio to wiem, ze nadwagi jakiejs tam nie mam, ale wiem, ze lepiej bym sie czula jakbym miala o te 2-3 kg mniej

Ide na piwko, bo mam jedno w zanadrzu, a co

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja rozumiem że jak człowiek chce 2-3 kg zrzucić to nie jest odchudzanie, no ale jak to nazwać??
po ostatnich tabletach anty tyłam 1 kg na miesiąc, do tego zima, święta itd.. no i zrobiło mi się za dużo tych kilogramów, nie chodzi o to że jestem gruba, ale że się w gacie nie mieszczęzresztą lepiej się czuję jak lżejsza jestem, no i dokładnie mi 3 kg zostało do mojej zwykłej wagi
koniec dyskusji!! chwalić się sukcesami
a ten ocet jabłkowy to może w aptece, co??
14 TYGODNIkochana nie DNI
![]()
Sandra - Ty tu w ogole na ten watek to powinnas nie miec wstepu;-)![]()
a mam pytanie czy z węglowodanów to trza juz całkowicie zrezygnować?? bo ja na jakiś czas może i dałabym radę ale całe zyciebez chlebka z chrupiącą skórka lub makaroniku
![]()
ooo nie kochana, tak łatwo się nie poddaszNie było mnie trochę ,bo zaczęłam pracować i czasu jakby mniej ,a nic nie schudłam w tym tygodniu i żal mi dupsko ściska dlaczego pytam dlaczego??????Dziewczyny nie dołujcie mnie ja Mrzę żeby mieć 3 kilo nadwagi,ja muśżę schudnąć z 20 najmniej ,ale coraz mniej w to wierze ,dolinę jakąś mam ,chyba już zawsze zostanę gruba![]()