Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
@Hope zazdroszcze budowy domu. My kupilismy mieszkanie w bloku i teraz troche zaluje bo w lato chetnie bym posiedziala w jakims ogrodku. Plus jest taki ze za pare mcy splacimy kredyt i zaczniemy sie rozgladac za czyms innym...
@Katika fajne to krzeselko! Ja musze zaczac sie wglebiac w temat i cos wkrotce wybrac. Tesciowa sie zaoferowala ze kupi
Będziemy mieli malutki kawałek ogródka, ale zawsze coś Dordaw w takim razie też będziecie mogli o czymś pomyśleć, kilka miesięcy szybko zleci.
Ja mam krzesełko po siostrze, ale jeszcze nie planowałam, żeby go przynieść Dzisiaj Mikołaj obudził się o 5:40. Zaraz z nim pójdę spać bo oczy mi się zamykają
Dobry i kawalek.. ahhh, rozmarzylam sie na wiosne bede mogla korzystac z ogrodu u rodzicow ale musimy chyba wymienic auto bo w tym ktore mamy nie mozna wylaczyc przedniej poduszki powietrznej i Maja musialaby siedziec z tylu a czesto jej sie zdarza poplakiwac w foteliku wiec aktualnie nie mam z nia jak jezdzic :/
A moja wczoraj zaczela takie cos w lezaku uskuteczniac, chyba niedlugo lezak i mata pojda w odstawke: