NiebieskookaEM
Fanka BB :)
Ja widzę, że jest negatywny.Wiem ze się nie rozbiera testów itp ale mnie korcilo. Znalazłam jedeni o to co wyszlo robilam pol godz temuZobacz załącznik 1600348
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja widzę, że jest negatywny.Wiem ze się nie rozbiera testów itp ale mnie korcilo. Znalazłam jedeni o to co wyszlo robilam pol godz temuZobacz załącznik 1600348
No nie rozbiera się. Jeżeli kreski nie było w czasie podanym na opakowaniu to test jest negatywny. Zresztą to cos, co tu widac byloby w okienku czy dalej?Wiem ze się nie rozbiera testów itp ale mnie korcilo. Znalazłam jedeni o to co wyszlo robilam pol godz temuZobacz załącznik 1600348
Moze po prostu idź na betę?Wiecie co zrobiłam dzisiaj dwa testy o czulosci 10 i coś wyszlo. Ale nie wierzylam i zrobilam test pre test o czulosci 25 i chyba nic nie ma. Miałyscie tak kiedys???
No coś tam prześwituje, ale nie wiadomo czy to nie testowa, bo wygląda na szarą. Zrób jutro betę z krwi to będziesz mieć pewność
Bo mniejsza czułośc jest bardziej czuła.Ale o czułości 10 troche lepiej było widac.