Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
niestety, ale nie wróży, przyrost jest minimalny. Przykro miDziewczyny . 26- go listopada mialam transfer 2 zarodkow . 2- go grudnia beta : 31.2 . 04- grudnia beta tylko 46.5 . Nie wrozy zbyt dobrze , prawda ?![]()
Niekoniecznie. Przy transferze 2 zarodków to nie da się tak jednoznacznie stwierdzić. Mógł po prostu jeden obumrzeć. Moja koleżanka miała taką sytuację. Pierwszy przyrost beznadziejny. A za dwa miesiące rodziniestety, ale nie wróży, przyrost jest minimalny. Przykro mi
oczywiście, zdarzają się takie przypadki, tak jak i zdarzają się przypadki słabo rosnącej bety przy transferze jednego zarodka, a dzieci rodzą się zdrowe. Niemniej jednak, z zasady, taki przyrost, jak napisała Mariolka nie wróży dobrze.Niekoniecznie. Przy transferze 2 zarodków to nie da się tak jednoznacznie stwierdzić. Mógł po prostu jeden obumrzeć. Moja koleżanka miała taką sytuację. Pierwszy przyrost beznadziejny. A za dwa miesiące rodzi![]()
A mialaś podawany ovitrelle?Dziewczyny . 26- go listopada mialam transfer 2 zarodkow . 2- go grudnia beta : 31.2 . 04- grudnia beta tylko 46.5 . Nie wrozy zbyt dobrze , prawda ?![]()
a po co ovitrelle przy samym transferze?A mialaś podawany ovitrelle?
Moja koleżanka miałaa po co ovitrelle przy samym transferze?