Witam
wynik mojego beta Hcg wynosi 200,1 . Ostatnią miesiączkę miałam 18 sierpnia. Według kalendarzy ciąży jestem w 4 tygodniu ciąży. Czy wynik jest prawidłowy? Do ginekologa zapiszę się dopiero w przyszłym tygodniu jednak nie daje mi to spokoju
reklama
W planie mam jutro iść na beteJest to bardzo wczesna ciąża. Ale nikt tutaj nie napisze czy wszystko jest ok czy nie. Musisz czekać na wizytę i wtedy się przekonasz. Możesz powtórzyć badanie po 48 h lub 72 aby sprawdzić przyrost.
I jaki był przyrost bety w poniedziałek?W planie mam jutro iść na bete![]()

GratulujęI jaki był przyrost bety w poniedziałek?ja gdy dowiedziałam się o ciąży beta wynosiła 96.2, a dziś mamy 21+2 tc
![]()

Nie dziękuję żeby nie zapeszaćSuper, gratuluje![]()

Generalnie to ja na 1 wizytę do ginekologa poszłam w 7 tygodniu. 7+5 chyba dokładnie i było już serduszko, biło jak dzwonNie dziękuję żeby nie zapeszaćdziś się nasłuchałam o poronieniach jaka jest szansa na poronienie do 12 tygodnia że mój entuzjazm opadł, a strach wzrósł niesamowicie
ale fakt faktem przyrost był więc narazie pozostaje mi się tym cieszyć, ale sto myśli na godzinę
Miałaś młodości?
Jeśli tak to w którym tygodniu, jeśli można spytać
ja nie mam wcale i też mnie to martwi,że nie mam mdłości nie wymiotuję
![]()

Jak to dobrze przeczytać coś pozytywnego od kogoś kto rozumie sytuację jak niktGeneralnie to ja na 1 wizytę do ginekologa poszłam w 7 tygodniu. 7+5 chyba dokładnie i było już serduszko, biło jak dzwonnie chciałam iść wcześniej, bo bałam się, że nie będzie serduszka i będę się mega stresować itp. Nie czytaj kochana o tych poronieniach, bo to tylko niepotrzebny stres. A wierz mi- człowiek w ciąży się cały czas czymś stresuje
ja jeszcze przed zrobieniem testu miałam okropnie nadwrażliwe piersi na dotyk + kłucie w jajniku. Na mdłości jeszcze przyjdzie czas, u mnie się pojawiły koło 9-10 tygodnia, ale nie wymiotowałam ani razu. Czasem były słabsze, czasem mocniejsze. Ja szybko ogarnęłam co mi te mdłości powoduje- nie jadłam na początku w ogóle mięsa, wędlin, no kompletnie nic mięsnego, bo mi było po tym zaraz niedobrze. Jak czułam zapach gotującego się mięsa, jajek na twardo i ryb to miałam wszystko w gardle już
jadłam wtedy dużo owoców, bo po nich mi się nic nie działo
ale to przeszło i teraz bez problemu jem mięso, ryby, jajka. Ogólnie póki co bardzo dobrze się czuję i znoszę ciążę i mam nadzieje, że tak pozostanie jak najdłużej
![]()

reklama
Nie, nie mierzę temperatury ciałaJak to dobrze przeczytać coś pozytywnego od kogoś kto rozumie sytuację jak niktPowiem tak ja to wyczekuje mdłości
ale pocieszyłas mnie że miałaś w 9 tyg więc mam czas jakby mieszczę się jeszcze w normie
bo po czytaniu i słuchaniu YT o poronieniach to doszukuję się
Fajnie że już się Dobrz czujesz!
I oby tak dalej!!
A jeśli chodzi o temperaturę ciała, mierzysz?
![]()

Ja też panikowałam nie raz nie dwa, jak piersi mnie przestawały boleć