DziękujęGratulacje. Będziesz mamąPamiętam jak ja sprawdzałam swoją będę na początku a teraz nie wiem kiedy już przed nami 3 miesiąc
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DziękujęGratulacje. Będziesz mamąPamiętam jak ja sprawdzałam swoją będę na początku a teraz nie wiem kiedy już przed nami 3 miesiąc
![]()
Tobie również Kochana gratuluję i życzę ogromu zdrówka i wszelkiej pomyślności dla Ciebie i dla dzidzi :-*Dziękujętak mi zależy na tym maleństwu że boje się o wszystko i nakręcam się tylko jak nie wiem... Wiem że muszę myśleć pozytywnie i staram się aby tak było ale udziela mu się już matczyny strach o dziecko
Rozumiem każda z nas ma takie obawy ale nie ma co za bardzo przesadzać bo dzidzia czuje nasz stresDziękujętak mi zależy na tym maleństwu że boje się o wszystko i nakręcam się tylko jak nie wiem... Wiem że muszę myśleć pozytywnie i staram się aby tak było ale udziela mu się już matczyny strach o dziecko
Piekny wynik ❤ mozesz sobie wrzucić wyniki w kalkulator betaHCG. Po 48 godzinach powinna się zwiększać o conajmniej 66%, a u Ciebie od razu widać, że wynik jest dużo większy.Dziś po 48h zrobiłam kolejną betę i wyszedł wynik 3386 czy to dobrze ? Dziękuję i pozdrawiam