olka11135
Fanka BB :)
Słuchajcie a u mnie w USG nic nie widać, max beta którą zarejestrowałam to 406. Od jakiego momentu robi się zabieg?
Żeby zrobić łyżeczkowanie macicy to trzeba mieć co łyżeczkować więc beta nie ma znaczenia, a to co jest w USG
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Słuchajcie a u mnie w USG nic nie widać, max beta którą zarejestrowałam to 406. Od jakiego momentu robi się zabieg?
Jama macicy pusta, endometrium 10mm. Nic poza tym.Żeby zrobić łyżeczkowanie macicy to trzeba mieć co łyżeczkować więc beta nie ma znaczenia, a to co jest w USG
Jama macicy pusta, endometrium 10mm. Nic poza tym.
ok, czyli tylko czekanie mi pozostało....No to nikt nie będzie łyżeczkował bo ani grube endo i przede wszystkim brak ciąży w macicy więc nie ma czego
Ale to czekanie powinno być z ręką na pulsie - kontrola bety, USG. Nawet jeśli wystąpi krwawienie, to trzeba będzie sprawdzać, czy to nie pozamaciczna która mimo to rośnie.ok, czyli tylko czekanie mi pozostało....