Hej wczoraj miałam wątpliwości co do poprawności odczytania wyniku testu i dzisiaj rano zrobiłam ponownie innego producenta. Mogę spokojnie stwierdzić że negatywny?
Minęło 17 dni od stosunku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
NegatywnyHej wczoraj miałam wątpliwości co do poprawności odczytania wyniku testu i dzisiaj rano zrobiłam ponownie innego producenta. Mogę spokojnie stwierdzić że negatywny?
Coś faktycznie przebija. Kup innej firmy i powtórz rano lub betahejka mam Nadzieje ze ktoś tu jeszcze zajrzy. Zrobiłam test oczywiście tak ja nie było w instrukcji grubo przed okresem (5dni) i nie z porannego moczu test 25. Troche się już staram z narzeczonym i wiele testów tez zrobiłam ale zawsze były białe. A ten mi tu jakaś kreskę anorektyczna(cieką) pokazał. Co o tym myślicie . Nie naskakujcie na mnie ze za wcześnie czy coś poprostu znalazłam sobie hobby na czas lockdownu![]()
Bety nie dam rady bo w Anglii mieszkam. Ale jutro z ranna napewno zrobię bo tak jak mówiłam hobbyCoś faktycznie przebija. Kup innej firmy i powtórz rano lub beta
Nic tam nie widać. Test tyle dni przed okresem na dodatek nie z pierwszego moczu i czułośc 25. To raczej na pewno jeszcze nie to.hejka mam Nadzieje ze ktoś tu jeszcze zajrzy. Zrobiłam test oczywiście tak ja nie było w instrukcji grubo przed okresem (5dni) i nie z porannego moczu test 25. Troche się już staram z narzeczonym i wiele testów tez zrobiłam ale zawsze były białe. A ten mi tu jakaś kreskę anorektyczna(cieką) pokazał. Co o tym myślicie . Nie naskakujcie na mnie ze za wcześnie czy coś poprostu znalazłam sobie hobby na czas lockdownu![]()