Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak dla mnie pozytywnyWitam, czy test jest negatywny? Ja widzę lekką różową kreskę, ale może chce żeby tak było i Wy jej nie zobaczycie ??Zobacz załącznik 1251643
Zrob w dniu planowanej @ albo po prostu idz na betę będzie najpewniejszy wynikDziś zrobiłam drugi i jest jeszcze bledsza, nie wiem co mam myśleć. Zrobiłam test przed miesiączką, planowana jest za 2 dni, mam cichą nadzieje, że jej nie dostane! Dziękuje wam za odpowiedzi!![]()
Może po prostu test o innej czułości, dlatego kreska jest bledsza.Dziś zrobiłam drugi i jest jeszcze bledsza, nie wiem co mam myśleć. Zrobiłam test przed miesiączką, planowana jest za 2 dni, mam cichą nadzieje, że jej nie dostane! Dziękuje wam za odpowiedzi!![]()
Dziś zrobiłam drugi i jest jeszcze bledsza, nie wiem co mam myśleć. Zrobiłam test przed miesiączką, planowana jest za 2 dni, mam cichą nadzieje, że jej nie dostane! Dziękuje wam za odpowiedzi!![]()
@magda9104 dlatego musiałam pod skosem zrobić bo inaczej też nie było widaćJa to miałam tak blada, że nie dalo się telefonem uchwycić, w obu przypadkach, w dzień okresu równo 28 dc. I mam 4.5 latka i 3 miesieczniaka.