reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wynik testu

Hej dziewczyny!
Co myślicie o tym teście jest to bład?
Wspomnie tylko, że został wykonany dziś( 4 dni po spodziwanej miesiaczce okresu dalej brak)

Załączniki

• 17458602672527411489426303545771.jpg
    17458602672527411489426303545771.jpg
    3,5 MB · Wyświetleń: 246
reklama
Hej dziewczyny!
Co myślicie o tym teście jest to bład?
Wspomnie tylko, że został wykonany dziś( 4 dni po spodziwanej miesiaczce okresu dalej brak)

Nie. Jest negatywny. Widocznie nie jesteś w ciąży. Spóźniające się miesiączka może mieć też inne przyczyny niż ciąża

od dłuższego czasu tzn ile? Jakie badania robiliście?

Jeśli nie miałaś potwierdzonej owulacji to musisz czekać (może zdarzył się cykl bez owulacyjny), na chwilę obecną raczej nie jesteś w ciąży.

Od września sie staramy, robiłam pakiet badan starania sie o dziecko plus wyzyty i konsultacja u ginekologa a mąż miał badania nasienia ,wszytko dobrze wyszlo staramy sie życ zdowo chce wspomniec ze ja mam 23 lata a mąż 25

Od września sie staramy, robiłam pakiet badan starania sie o dziecko plus wyzyty i konsultacja u ginekologa a mąż miał badania nasienia ,wszytko dobrze wyszlo staramy sie życ zdowo chce wspomniec ze ja mam 23 lata a mąż 25
statystycznie zdrowa para ma rok na zajście w ciążę przy regularnym seksie, jesteście młodzi więc myślę, że jeszcze na spokojnie.. :)

Jak się nie uda to wtedy możecie pogłębiać diagnostykę.

Jak juz wspominałam lekarz radził czekac i byc cierpliwym, mamy jak narazie czekac do września wtedy ma rozpcząć głebszą diagnoze jak sie nic nie uda do tego czasu

reklama
Do góry