reklama
olka11135
Fanka BB :)
Hej dziewczyny!
Co myślicie o tym teście jest to bład?
Wspomnie tylko, że został wykonany dziś( 4 dni po spodziwanej miesiaczce okresu dalej brak)
Nie. Jest negatywny. Widocznie nie jesteś w ciąży. Spóźniające się miesiączka może mieć też inne przyczyny niż ciąża
MyszkaMiki30
No i czy miałaś potwierdzoną owulację? Bo może wcale się nie spóźnia miesiączka.
/
Nie. Jest negatywny. Widocznie nie jesteś w ciąży. Spóźniające się miesiączka może mieć też inne prz
Staram sie z męzem od dluszego czasu nie mam zadnych problemów ani ja jak i on lekarz powiedział zeby być ciepliwym i czekać wiec sobie odpościłam testy owulacyjne i nie odpowiem na twoje pytanie niestety. PozdrawiamNo i czy miałaś potwierdzoną owulację? Bo może wcale się nie spóźnia miesiączka.
MyszkaMiki30
od dłuższego czasu tzn ile? Jakie badania robiliście?
Jeśli nie miałaś potwierdzonej owulacji to musisz czekać (może zdarzył się cykl bez owulacyjny), na chwilę obecną raczej nie jesteś w ciąży.
Jeśli nie miałaś potwierdzonej owulacji to musisz czekać (może zdarzył się cykl bez owulacyjny), na chwilę obecną raczej nie jesteś w ciąży.
MyszkaMiki30
statystycznie zdrowa para ma rok na zajście w ciążę przy regularnym seksie, jesteście młodzi więc myślę, że jeszcze na spokojnie..Od września sie staramy, robiłam pakiet badan starania sie o dziecko plus wyzyty i konsultacja u ginekologa a mąż miał badania nasienia ,wszytko dobrze wyszlo staramy sie życ zdowo chce wspomniec ze ja mam 23 lata a mąż 25
Jak się nie uda to wtedy możecie pogłębiać diagnostykę.
reklama
Dziekuje mam nadzieje ze sie uda wyczekać wkońcu dzidziusiastatystycznie zdrowa para ma rok na zajście w ciążę przy regularnym seksie, jesteście młodzi więc myślę, że jeszcze na spokojnie..
Jak się nie uda to wtedy możecie pogłębiać diagnostykę.