• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wynik testu

Hej dziewczyny!
Co myślicie o tym teście jest to bład?
Wspomnie tylko, że został wykonany dziś( 4 dni po spodziwanej miesiaczce okresu dalej brak)

Załączniki

• 17458602672527411489426303545771.jpg
    17458602672527411489426303545771.jpg
    3,5 MB · Wyświetleń: 271
reklama
od dłuższego czasu tzn ile? Jakie badania robiliście?

Jeśli nie miałaś potwierdzonej owulacji to musisz czekać (może zdarzył się cykl bez owulacyjny), na chwilę obecną raczej nie jesteś w ciąży.

Od września sie staramy, robiłam pakiet badan starania sie o dziecko plus wyzyty i konsultacja u ginekologa a mąż miał badania nasienia ,wszytko dobrze wyszlo staramy sie życ zdowo chce wspomniec ze ja mam 23 lata a mąż 25

Od września sie staramy, robiłam pakiet badan starania sie o dziecko plus wyzyty i konsultacja u ginekologa a mąż miał badania nasienia ,wszytko dobrze wyszlo staramy sie życ zdowo chce wspomniec ze ja mam 23 lata a mąż 25
statystycznie zdrowa para ma rok na zajście w ciążę przy regularnym seksie, jesteście młodzi więc myślę, że jeszcze na spokojnie.. :)

Jak się nie uda to wtedy możecie pogłębiać diagnostykę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry