Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej dziewczyny!
Co myślicie o tym teście jest to bład?
Wspomnie tylko, że został wykonany dziś( 4 dni po spodziwanej miesiaczce okresu dalej brak)
Nie. Jest negatywny. Widocznie nie jesteś w ciąży. Spóźniające się miesiączka może mieć też inne prz
Staram sie z męzem od dluszego czasu nie mam zadnych problemów ani ja jak i on lekarz powiedział zeby być ciepliwym i czekać wiec sobie odpościłam testy owulacyjne i nie odpowiem na twoje pytanie niestety. PozdrawiamNo i czy miałaś potwierdzoną owulację? Bo może wcale się nie spóźnia miesiączka.
statystycznie zdrowa para ma rok na zajście w ciążę przy regularnym seksie, jesteście młodzi więc myślę, że jeszcze na spokojnie..Od września sie staramy, robiłam pakiet badan starania sie o dziecko plus wyzyty i konsultacja u ginekologa a mąż miał badania nasienia ,wszytko dobrze wyszlo staramy sie życ zdowo chce wspomniec ze ja mam 23 lata a mąż 25
Dziekuje mam nadzieje ze sie uda wyczekać wkońcu dzidziusiastatystycznie zdrowa para ma rok na zajście w ciążę przy regularnym seksie, jesteście młodzi więc myślę, że jeszcze na spokojnie..
Jak się nie uda to wtedy możecie pogłębiać diagnostykę.