reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyniki badań

Lily2389

Fanka BB :)
Dołączył(a)
3 Grudzień 2020
Postów
321
Witam byłam na badaniach w 21 dniu cyklu i mam takie wyniki
PROGESTERON 0,86 normy 1.2-15.9
LH 18.95 norma 0.9- 9.33
FSH 6.92 norma 1.38-5.47
TESTOSTERON 54.71
ESTRADIOL 145 norma 21-312
Czy mam się czym martwić?
 
reklama

Lisa_

Fanka BB :)
Dołączył(a)
28 Wrzesień 2020
Postów
1 387
Jak długie masz cykle? Bo jeżeli 28dni to wychodzi na to że nie miałaś owulacji no za niski progesteron..
LH, FSH, Estradiol bada się w między 3-5 dniem cyklu. Bynajmniej tak mi lekarz zawsze mówił.
 

Lily2389

Fanka BB :)
Dołączył(a)
3 Grudzień 2020
Postów
321
Jak długie masz cykle? Bo jeżeli 28dni to wychodzi na to że nie miałaś owulacji no za niski progesteron..
LH, FSH, Estradiol bada się w między 3-5 dniem cyklu. Bynajmniej tak mi lekarz zawsze mówił.
No właśnie mi lekarz zlecił ze mam iść w tym dniu No to tak poszłam, czekam jeszcze na wynik AMH, ale ciekawość mnie zjada, wizyta w poniedziałek
 

Lisa_

Fanka BB :)
Dołączył(a)
28 Wrzesień 2020
Postów
1 387
No to jak masz takie długie cykle to proga za szybko zrobiłaś.. Bo na pewno nie miałaś w 14 dc. A możesz mieć dopiero teraz owu, a od owu robi się 7dpo progesteron i on wtedy powinien wyjść odpowiedni..
A miałaś sprawdzane czy masz owu na usg??
 

Lily2389

Fanka BB :)
Dołączył(a)
3 Grudzień 2020
Postów
321
No to jak masz takie długie cykle to proga za szybko zrobiłaś.. Bo na pewno nie miałaś w 14 dc. A możesz mieć dopiero teraz owu, a od owu robi się 7dpo progesteron i on wtedy powinien wyjść odpowiedni..
A miałaś sprawdzane czy masz owu na usg??
13 dc byłam na wizycie i były pęcherzyki według ginekologa wyglądające na PCOS, owulacje nie wiem czy miałam, badania zrobiłam bo mam okropny problem z włosami które strasznie wypadają i 4 cykl starań i dalej nic, dlatego się zastanawiam czy w ogóle są te owulacje, ostatnie cykle co 30 dni
 
reklama
reklama
Podobne tematy
Autor Tytuł Forum Odpowiedzi Data
Hiro20 Wyniki Badań Staramy się 19
Mosia1989 Trisomia 13 - wyniki badań prenatalnych Potrzebuję porady 13
monika34 Wyniki badań Staramy się 1
D Wyniki badań Ciąża, poród, połóg 5
A 32 tc wyniki badań krwi Potrzebuję porady 7
Piter1980 Złe wyniki badań przesiewowych słuchu. Potrzebuję porady 4
N Wyniki hormonów płciowych oraz badanie drożności jajowodów Staramy się 20
KasiaKar Wizyty, usg i wyniki badań Stycznióweczki 2021 6890
A Wyniki badań proszę o pomoc Potrzebuję porady 18
marina7 Wyniki badań po poronieniu Ciąża po poronieniu 6
P Wyniki badań Ciąża, poród, połóg 6
kobieta90 Wyniki badań Staramy się 6
T Wyniki pierwszych badań prenatalnych Potrzebuję porady 25
U Wyniki badań ,pomozecie ? Potrzebuję porady 5
P Złe wyniki badań krwi i moczu Potrzebuję porady 6
N WYNIKI BADAŃ NASIENIA! POMOCY Staramy się 2
S Wyniki badań Prenatalnych, obwaw... Potrzebuję porady 3
B Wyniki badań Potrzebuję porady 1
Sokolek96 Wyniki badań luxmed Potrzebuję porady 1
W Wyniki badań przy torbieli 3 komorowej :) Potrzebuję porady 7
L wyniki badań Staramy się 9
Izabela Osika Czy jakaś dobra Duszyczka pomoże odczytać wyniki badań? :) Ciąża, poród, połóg 10
Z Wyniki badań Potrzebuję porady 28
G Złe wyniki badań prenatalnych - doświadczenia Ciąża, poród, połóg 14
S Wyniki badań - brak okresu - proszę o pomoc Staramy się 3
T Puste jajo płodowe-wyniki badań Potrzebuję porady 47
E Zle wyniki badań... Potrzebuję porady 6
A Toxoplazmoza - wyniki badań Potrzebuję porady 10
M wyniki badań po podaniu glukozy 75g Potrzebuję porady 2
wesolutka85 Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :) Dzieci urodzone we wrześniu 2014 2904
aNilewe_ Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG Dzieci urodzone w lipcu 2014 4699
xXxIzuLQaxXx 10 miesięczne dziecko, złe wyniki badań.. Zdrowe dziecko 4
xXxIzuLQaxXx Prosze o pomoc, chodzi o 3 miesieczne dziecko.. Juz nie wiem co myslec. Wyniki badań. Forum pediatryczne 23
M terminy i wyniki badań/USG Dzieci urodzone w grudniu 2012 2149
Amna Wyniki badań PAPP- A Ciąża, poród, połóg 8
M Wyniki badań - normy, wątpliwości :) Dzieci urodzone we wrześniu 2011 380
passingby terminy i wyniki badań/USG Archiwum mam listopadowych 2993
baśka Wyniki badań itd czyli co słychać po wizycie u gina... Archiwum mam sierpniowych 1854
Magduska Po wizycie u gina + USG i wyniki badań Archiwum mam lipcowych 2721
fantazja Wyniki badań laboratoryjnych Dzieci urodzone w czerwcu 2007 360
karola-04 WYNIKI BADAŃ Dzieci urodzone w lutym 2007 120
mamusia WYNIKI BADAŃ MALUSZKÓW Dzieci urodzone w czerwcu 2006r. 0
Leyna Wyniki badań mamuś Dzieci urodzone w sierpniu 2006r. 404
Isska wyniki badań Dzieci urodzone w maju 2005 9
marina7 Wyniki TSH, fT3 i fT4 w II trymestrze Potrzebuję porady 6
N wyniki, a insulinooporność Staramy się 1
B Wyniki Krzywej cukrowej Potrzebuję porady 8
Kamila19972 Interpretacja wyników Ciąża, poród, połóg 4
halfalive Wyniki PAPPA i wolne HCG Potrzebuję porady 13
M Wynik Badania Nasienia proszę o Analizę. Potrzebuję porady 2

Podobne tematy

Do góry