• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyniki badania nasienia

Dziewczyny jesteśmy świeżo po odebraniu wyników badań męża... sami do końca nie wiemy jak to czytać, nie ukrywam że jesteśmy załamani ale z drugiej strony cieszę się że w ogóle coś jest no i morfologia 7% więc chyba też ok chociaż nie wiem jak odgórnie sie ma zależność ilość-morfologia... W klinice mówią że koncetracja to makabra, ruch postępowy, żywotność też jak widać... staramy się o dziecko od blisko roku, u mnie wszystko ok, regularne wizyty u ginekologa, caly czas testy owulacyjne, kwas foliowy itd. Mam też syna z poprzedniego związku. Do poleconego nam z kliniki androloga chwile się czeka z tego co nam juz wiadomo po telefonie... szukamy innego ale ich jak na lekarstwo [emoji2356]
Dodam że wszelkie rady z internetu jak i od Pani z kliniki czyli witaminy, kwas foliowy, cynk, magnez itd itp mąż bierze od dawna więc chyba nie chcę wiedzieć jakie by te wyniki były bez tego [emoji44]
Mąż bierze tez od dłuższego czasu DAA i DHEA ale w klinice jeszcze przed badaniem mowili że to nawet dobrze a tu jednak takie wyniki.
Po prostu co radzicie? Może ktoś z Was miał nawet podobne wyniki...
20210922_094603.jpeg
20210922_094626.jpeg
20210922_094648.jpeg
20210922_094719.jpeg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry