Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
martina a podwyższoną miałaś podstawową czy robiłaś po obciążeniu?
alunia a ile miałaś podwyższoą prl?długo brałaś bromergon zanim zaszłaś w ciążę?
Szkoda ze nie ma info o morfologii. To ważna kwestia. Piękna ilość plemnikow :-) cała armia.Witam, czy może ktoś pomóc mi w odczytaniu wyników badań nasienia, niepokoją mnie plemniki nieruchome 63%.
Pozdrawiam i z góry dziękuję.
Ano nie ma, poszliśmy do specjalistycznej kliniki, nie wiem czemu wyniki są bez morfologii. Mówisz że armia, twoim zdaniem te wyniki są ok? Staramy się o dziecko od lutego 2018r, powoli tracę nadzieję...obawiam się że wina leży po mojej stronie, bo mam 41lat ale mam2 dzieci z innego zwiazku. PozdrawiamSzkoda ze nie ma info o morfologii. To ważna kwestia. Piękna ilość plemnikow :-) cała armia.
Bardzo dziękuję, tak zrobimy i dam znać jak wyszło.Koniecznie zróbcie morfologie. Będzie wiadomo ile procent armii jest prawidłowa. Mój mąż ma mnóstwo plemników ale morfologie 2% była kilka mies temu... norma jest od 4. To jest powazna sprawa do leczenia.
Przy tej ilości te nieruchome to nic strasznego.Mysle, że jak najbardziej ok.Witam, czy może ktoś pomóc mi w odczytaniu wyników badań nasienia, niepokoją mnie plemniki nieruchome 63%.
Pozdrawiam i z góry dziękuję.