katrina13 To gratuluję i szczęśliwego rozwiązania !A to już teraz rozumiem ja też robiłam monitoring cyklu ale było wszystko ok, problem leży po stronie partnera niestety
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
katrina13 To gratuluję i szczęśliwego rozwiązania !A to już teraz rozumiem ja też robiłam monitoring cyklu ale było wszystko ok, problem leży po stronie partnera niestety
Wyniki bardzo dobreCzesc dziewczyny, pomóżcie z interpretacja [emoji120]
Od przeszło pół roku mąż stosuje fertilman plus, maca, selen, zaczął się ruszać, dbać o nie przegrzewanie jąder, robił uzg i żylaków nie ma... Co jeszcze aby to poprawić. Czy jest szansa, że uda się naturalnie? Zobacz załącznik 1244607Zobacz załącznik 1244608
Wyniki wlasnie otrzymaliśmy więc nie wiem czy jest ogólna poprawa. Wiem na pewno, że wciąż jest to 2%Wyniki bardzo dobre![]()
Lepkość zwiększona czyli więcej pic wody + ewentualnie ACC w okolicy owulacjiA tak to oczywiście są szanse na naturalną ciążę
Pamiętam, że już kiedyś dawałaś wyniki i w porównaniu do tych poprzednich jest poprawa?
2% w ogólnej ilości to i tak bardzo dużo prawidłowych plemnikówWyniki wlasnie otrzymaliśmy więc nie wiem czy jest ogólna poprawa. Wiem na pewno, że wciąż jest to 2%
W przyszłym tygodniu wracamy do boju po 2 miesięcznej przerwie. Liczyłam, że w trakcie przerwy coś się wyjaśni dlaczego się nie udaje ale wciąż tkwimy w miejscu.. Wszystkie badania wychodzą dobrze...2% w ogólnej ilości to i tak bardzo dużo prawidłowych plemnikówDo tego dobry ruch więc wyniki są OK
Mój mąż ma o wiele gorsze wyniki od twojego. Niby lekarze mówią, że jest ok ale ja tez nie wiem co jest przyczyną. Pełno badań i wszystko w miarę ok, a zaraz będzie 3 lata i się nie udaje. Idę do kliniki 17 marca zobaczę czy mają jaki plan/pomysł a jak nie to IUIW przyszłym tygodniu wracamy do boju po 2 miesięcznej przerwie. Liczyłam, że w trakcie przerwy coś się wyjaśni dlaczego się nie udaje ale wciąż tkwimy w miejscu.. Wszystkie badania wychodzą dobrze...
A co u Ciebie?
Nie wiem co to komórki NK ale miałam robione ASA dodatnie, ANA dodatnie a drugim laboratorium ujemne [emoji23][emoji2356] ANA 2/3/5 ujemne. Genetyczne na krzepliwość prawie idealne przy ponownych staraniach ewentualnie acard... 10.03 idę się dowiedzieć jaki plan. Próbujemy naturalnie czy in vitroA robiłyście badania w kierunku immunologii? Np. komórki NK?