Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mimi94, wyniki wyglądają spoko, leczycie się z mężem w jakiejś klinice? U nas jest problem z czynnikiem męskim i chcemy zapisać się do kliniki, żeby coś z tym zrobić…Czesc dziewczyny, pomóżcie z interpretacja [emoji120]
Od przeszło pół roku mąż stosuje fertilman plus, maca, selen, zaczął się ruszać, dbać o nie przegrzewanie jąder, robił uzg i żylaków nie ma... Co jeszcze aby to poprawić. Czy jest szansa, że uda się naturalnie? Zobacz załącznik 1244607Zobacz załącznik 1244608
Kiedyś czytałam że jednej dziewczyny z forum mąż miał podobne wyniki i przyczyną była bakteria. Powinienen twój mąż zrobić posiew i oczywiście udać się do androloga żeby wykluczyć żylakiHej dziewczyny. Jestem tu nowa także witam wszystkich. Chciałam się podzielić wynikami męża i zapytać czy któraś z was borykała się z takimi wynikami? Liczba plemników: 71,2mln (27,4mln/ml); ogólne parametry w normie, ale... ruch progresywny 0%; ruch progresywny i nieprogresywny: 6%; plemniki nieruchowe: 94%; Formy prawidłowe: 0%; formy patologiczne: 100%, w tym patologia główki: 98%; wstawki: 52%; witki: 41%; Agulutynacja: I; Żywotność: 11%. Wiem, że wyniki są bardzo złe, moja gin stwierdziła, że tragiczne i kazała się przygotować na najgorsze. Dlatego zastanawiam się czy może wy miałyście podobny przypadek i udało się jakoś z tego jeszcze wyjść. Dodam, że to pierwsze badanie, przed nami jeszcze usg i badania krwi, żeby szukać przyczyny aż tak złych wyników.
dzięki wielkie, jest już zapisany na wszystkie badania (usg, krew, posiew) - teraz pozostaje tylko czekaćKiedyś czytałam że jednej dziewczyny z forum mąż miał podobne wyniki i przyczyną była bakteria. Powinienen twój mąż zrobić posiew i oczywiście udać się do androloga żeby wykluczyć żylaki
Hej, ja też bym nie przekreślała od razu wszystkiego... Bo co wie o badaniu nasienia ginekolog?Kiedyś czytałam że jednej dziewczyny z forum mąż miał podobne wyniki i przyczyną była bakteria. Powinienen twój mąż zrobić posiew i oczywiście udać się do androloga żeby wykluczyć żylaki
Wyniki super, upłynnienie zostało zakończone - nie wiem czy to dobrze, no i lepkość nieprawidłowa, ale to pewnie wynika z upłynnienia. Musisz niestety dopytać w klinice co autor miał na myśli.Witam serdecznie.
Czy mógłby mi ktoś przeanalizować moje wyniki?
Staramy się z partnerką o dziecko (ona ma pewne problemy) i ja chciałem się zbadać aby zobaczyć czy wina nie będzie leżała po mojej stronie.
Góry dziękuję bardzo.
Pozdrawiam
Zobacz załącznik 1265763Zobacz załącznik 1265764Zobacz załącznik 1265765
Upłynnienie to może dlatego, że robiłem w domu i zawoziłem. Minęło jakieś 30 min i pewnie w trakcie robienia samego badania już czas 60min minąłWyniki super, upłynnienie zostało zakończone - nie wiem czy to dobrze, no i lepkość nieprawidłowa, ale to pewnie wynika z upłynnienia. Musisz niestety dopytać w klinice co autor miał na myśli.
A tak to wyniki super! [emoji108]