@nataliammm1993 Wynik jest poniżej normy. Duże znaczenie będzie miała tu jeszcze ilość plemników, której nie widać na tym wyniku. Na pewno warto zainwestować w jakieś suplementy dla męża.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wyniki są słabe.Witam co sądzicie o takich wynikach?Zobacz załącznik 1005351Zobacz załącznik 1005350 Proszę o odpowiedź![]()
Profertil, FertilMen Plus, SupraMen, Acertin, ja dodatkowo dawalam jeszcze Kwasy Omega3, Wit D, A, E, C, Cynk, Selen.Polecacie jakieś dobre suplementy?
Byliśmy u androloga co mnie zdziwiło ponieważ powiedział że wyniki nie są aż tak źle i uważa że nie powinno być problemu z naturalną ciąża... Chociaż wydaje mi się że wyniki są bardzo słabiutkie. W dodatku są te żylaki na jądrach i też powiedział że to nie takie źle ... Nie wiem co myśleć
Może skonsultuj z innym lekarzem? Mój mąż ma trochę gorsze wyniki i czekam n a kolejna konsultacje. Ciekawe który to lekarz [emoji848]Byliśmy u androloga co mnie zdziwiło ponieważ powiedział że wyniki nie są aż tak źle i uważa że nie powinno być problemu z naturalną ciąża... Chociaż wydaje mi się że wyniki są bardzo słabiutkie. W dodatku są te żylaki na jądrach i też powiedział że to nie takie źle ... Nie wiem co myśleć
Rozumiem że macie dziecko tak? Długo się staraliscie? I co zrobiliście z tymi żylakami?