Ona30...
Fanka BB :)
To nie jest oliwka dla dzieci. Typowo na rozstępy w ciąży. Ktoś tu pisał o niej na forum tylko nie wiem czemu moje posty znalazły się tutajAle to przecież chodzi o żywe dziecko, a nie o nakładanie oliwki na Twoją skórę
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To nie jest oliwka dla dzieci. Typowo na rozstępy w ciąży. Ktoś tu pisał o niej na forum tylko nie wiem czemu moje posty znalazły się tutajAle to przecież chodzi o żywe dziecko, a nie o nakładanie oliwki na Twoją skórę
To nie jest oliwka dla dzieci. Typowo na rozstępy w ciąży. Ktoś tu pisał o niej na forum tylko nie wiem czemu moje posty znalazły się tutajpisałam w temacie swobodna dyskusja
ale ty możesz smarować się w każdej chwili wszystkim. Nie zaszkodzisz niczym bo nic nie przenika przez skóre do Twojego dziecka. Wiec nie rozumiem Twoich obaw.To nie jest oliwka dla dzieci. Typowo na rozstępy w ciąży. Ktoś tu pisał o niej na forum tylko nie wiem czemu moje posty znalazły się tutajpisałam w temacie swobodna dyskusja