angeliskax
Moderator
Moze powinnas w rejestracji odbierać? Ja odbieram w rejestracji.Zawsze wyniki przychodzą do niego i ma jedne. No dziwne to wszytko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze powinnas w rejestracji odbierać? Ja odbieram w rejestracji.Zawsze wyniki przychodzą do niego i ma jedne. No dziwne to wszytko
Dała mi je razem z kartą i poszłam do lekarza on przepisał schował i tyle. I tak za każdym razemMoze powinnas w rejestracji odbierać? Ja odbieram w rejestracji.
No to nie wiem, ja bym sie jednak upierała zeby wyniki byly u mnie. Cale szczescie, że nie musze sie upierać.Dała mi je razem z kartą i poszłam do lekarza on przepisał schował i tyle. I tak za każdym razem
15 czerwca. Ale chyba pójdę jutro zrobić prywatnie i do rodzinnego. Czytałam że jak ktoś bym szczepiony to niby nie może się zarazić tymNo to nie wiem, ja bym sie jednak upierała zeby wyniki byly u mnie. Cale szczescie, że nie musze sie upierać.
Kiedy kolejna wizyta u niego?
No zrób dla świętego spokoju15 czerwca. Ale chyba pójdę jutro zrobić prywatnie i do rodzinnego. Czytałam że jak ktoś bym szczepiony to niby nie może się zarazić tym
Wolę chyba powtórzyćNo zrób dla świętego spokojualbo pobierz wyniki od rejestracji i z tymi co zrobiłaś wtedy do rodzinnego.
Zrobiłam dziś rano badania. I już otrzymałam.No zrób dla świętego spokojualbo pobierz wyniki od rejestracji i z tymi co zrobiłaś wtedy do rodzinnego.
Ponownie zrobiono mi badania ale lekarz dzownil że nie mogą jednoznacznie stwierdzić. Niby są przeciwciała ale nie wie dlaczego nie wychodzi im jednoznacznie. Mówił że najlepiej zrobić test Dna HCV żeby mieć 100 procent odpowiedź .No zrób dla świętego spokojualbo pobierz wyniki od rejestracji i z tymi co zrobiłaś wtedy do rodzinnego.
Ja juz bym sie wstrzymała i poczekała i zrobila dopiero za 6 tygodni tak jak lekarz zalecił. Juz bym nic nie robiła.Ponownie zrobiono mi badania ale lekarz dzownil że nie mogą jednoznacznie stwierdzić. Niby są przeciwciała ale nie wie dlaczego nie wychodzi im jednoznacznie. Mówił że najlepiej zrobić test Dna HCV żeby mieć 100 procent odpowiedź .