• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyniki pierwszych badań prenatalnych

Hmmm nie wiem,może nie,skoro masz skierowanie,a to będzie badanie robione w innym miejscu niż masz lekarza? Ja miałam w tej klinice co przyjmuje moja gin.Sama wizyta z badaniem prenatalnym 300 zł plus badanie z krwi 150 zł ...trochę kosztowało:(i właśnie to USG miałam już przez brzuch co mnie dziwiło,ale potem na fotelu też mnie badała i jeszcze cytologię mi robiła bo dawno nie miałam.
Nie lekarza mam w bielsku białej a badanie poslala mnie do Katowic ze tylko tam..wiec jade

reklama
Również 30 lat ciaza 2 niestety 1 sza poronilam w tyg
Ojej przykro mi,ale najważniejsze jest to,że teraz jest wszystko dobrze:) od 13 tyg.ryzyko maleje.U mnie też nie było kolorowo na samym początku- w 5 tyg.ciazy zaczęłam plamić i lekarka powiedziała mi że moze dojść do poronienia,przez 3 tyg.bralam Duphaston,po tygodniu plamienia minęły,przez tydzień leżałam.Wszystko się unormowało,najgorsze było to czekanie na kolejne USG , zastanawiałam się czy maleństwo jeszcze jest...wiesz pierwsza ciąża ,jeszcze słyszysz o zagrożeniu i nie wiesz jak to się dalej potoczy....

Ojej przykro mi,ale najważniejsze jest to,że teraz jest wszystko dobrze:) od 13 tyg.ryzyko maleje.U mnie też nie było kolorowo na samym początku- w 5 tyg.ciazy zaczęłam plamić i lekarka powiedziała mi że moze dojść do poronienia,przez 3 tyg.bralam Duphaston,po tygodniu plamienia minęły,przez tydzień leżałam.Wszystko się unormowało,najgorsze było to czekanie na kolejne USG , zastanawiałam się czy maleństwo jeszcze jest...wiesz pierwsza ciąża ,jeszcze słyszysz o zagrożeniu i nie wiesz jak to się dalej potoczy....
Oj znan to doskonale kochana najważniejsze ze wszystko jest dobrze.tak juz niebawem bedzie 13 tydz wiec troszke popuszcze oddech jak i Ty :)choc obawy towarzysza napewno na każdym etapie ciazy...

Oj znan to doskonale kochana najważniejsze ze wszystko jest dobrze.tak juz niebawem bedzie 13 tydz wiec troszke popuszcze oddech jak i Ty :)choc obawy towarzysza napewno na każdym etapie ciazy...
To prawda,teraz obawy są mniejsze,ale nadal są tak to już chyba będzie na każdym etapie ciąży.Jak zbliża się badanie i jestem zaraz po to czuje się spokojniejsza bo wiem że widziałam dzidzię,że serduszko bije,a jak już trochę czasu mija a nie czujesz jeszcze ruchów to się zastanawiam czy wszystko ok,ale pewnie jak już ruchy poczuje to się będę zastanawiać- ,,czemu dzisiaj tak mało ruchów czułam,wczoraj było więcej" ahhhh co tu zrobić...chyba trzeba wrzucić na większy luz i się tak nie przejmować:) ja kolejną wizytę mam na 5.12. A pracujesz czy jesteś na L4?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry