Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A dlaczego masz zrobione tylko igg ?Cześć,
czy ktoś mi wyjaśni co znaczą te wyniki ? Najbardziej niejasny jest oststni cmv![]()
Właśnie nie wiem czemu tylko te zlecił lekarz, jak czytam o tym cmv to wszedzie są oba a ja na kartce mialam tylko jedno zakreślone. Myślę jeszcze zeby zadzwonić do laboratorium czy mają ta kartkę czy jak prywatnie było robione to wyrzuciły bo to dostałam od lekarza kartkę "zlecenie badan" I tam wymienione były badania i zaznaczone było tylko jedno a nie zwróciłam uwagi tez dokładnie czy to razem czy osobno wymienioneA dlaczego masz zrobione tylko igg ?
Z tego można tylko wywnioskować ze przeszłaś cmv i różyczkę a nie przeszłaś toksoplazmozy. Nie masz oznaczonych igm wiec nie można stwierdzić czy czegoś właśnie nie Przechodzisz teraz
musisz dorobić igm. Tak to nie możemy nic stwierdzić.Właśnie nie wiem czemu tylko te zlecił lekarz, jak czytam o tym cmv to wszedzie są oba a ja na kartce mialam tylko jedno zakreślone. Myślę jeszcze zeby zadzwonić do laboratorium czy mają ta kartkę czy jak prywatnie było robione to wyrzuciły bo to dostałam od lekarza kartkę "zlecenie badan" I tam wymienione były badania i zaznaczone było tylko jedno a nie zwróciłam uwagi tez dokładnie czy to razem czy osobno wymienione