reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

WYNIKI USG

ANIA 22

Zaciekawiona BB
WITAM!

Piszę w imieniu mojej dziewczyny,która jest obecnie w szpitalu,a znalazła się w nim ,bo z USG wyszło,że jest nie w 36 tygodniu a w 40 tyg.ciąży i ma mieć cesarskie cięcie jeżeli DZIDZIUŚ się nie odwróci główką w dół,bo obecnie ma położenie miednicowe.
Miała być mamą pażdziernikową bo miała termin wg.OM na 9 pażdzienika,a zostanie chyba wrześniową,chyba ,że lekarze się mylą,a dzidziuś spłata nam figla.
PISZĘ,BO CHCIAŁBYM SIĘ DOWIEDZIEĆ OD DZIEWCZYN,KTÓRE MIAŁY ROBIONE OSTATNIO USG,JAKIE MIAŁY WYNIKI,BO CHCIAŁBYM JE PORÓWNAĆ Z WYNIKAMI MOJEJ DZIEWCZYNY,

BARDZO PROSZĘ NAPISZCIE,BO MNIE PROSIŁA,ŻEBYM SIĘ DO WAS ZWRÓCIŁ Z POMOCĄ.NAPISZCIE JAKIE BYŁO CRL,BPD,FL,AC, CHYBA DOBRZE NAPISAŁEM CHODZI O TE WSZYSTKIE OZNACZENIA ORAZ SZACUNKOWĄ MASĘ DZIECKA.

JEŻELI BĘDĄ WZGLĘDNIE PODOBNE TZN.,ŻE FAKTYCZNIE NIEDŁUGO ZOSTANĄ TATĄ!!!! :laugh:

BARDZO DZIĘKUJĘ!

reklama
Przyszły tato :D
niestety ja nie będę mogła pomóc, bo moje wyniki usg zostały u doktorka :(

mam nadzieję, że któraś z dziewczyn będzie mogła pomóc

Pozdrawiam serdecznie Anię i Ciebie
i oczywiście będziemy oczekiwać wieści o malszku :D

O przykro mi ja też nie pomogę bo ostatnie USG miałam w 28tyg. i teraz będę miała dopiero przed samiutkim porodem[chyba] ::)

Ja dokładnie Ci nie powiem tez, ale według usg m.ój synek tez jest o 2 tygodnie starszy i teoretycznie według usg mam skończony 40 tydzień. We wtorek byłam na wizycie i pan doktor nic nie wspominał, ze trzeba szybciej rozwiązac ciążę.

powodzenia i pozdrowienia dla Ani

Do góry