Hej dziewczyny byłam u ginekologa. Miesiączki nadal brak. Ginekolog zlecił mi badania, i powiedział że jeśli miesiączka się nie pojawi do 4 września to dopiero zacznie leczenie. A o to wyniki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej dziewczyny byłam u ginekologa. Miesiączki nadal brak. Ginekolog zlecił mi badania, i powiedział że jeśli miesiączka się nie pojawi do 4 września to dopiero zacznie leczenie. A o to wyniki
No właśnie ja mam nie regularne i też nie mogę zajść w ciążę.Wszystko wydaję się być w normie , prolaktyna wysoka ,ale widzę że w innych jednostkach mierzone , ja przez zbyt wysoką prolaktynę ,miałam nieregularne cykle , i problem z zajściem w ciąże ,dopiero po tabletkach się unormowało
Mam 4 września ginekologaNo a policystyczne jajniki? byłaś już u lekarza z tymi wynikami ? On już będzie wiedział co robić
No więc może @ się rozkręcaHej, dokładnie 24 dostałam miesiączkę, hm no tak myślałam no ale leci mi tylko leeko coś brązowego. Od czego to może być nigdy tak nie miałam.