• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyniki

570769595

Początkująca w BB
Hej dziewczyny byłam u ginekologa. Miesiączki nadal brak. Ginekolog zlecił mi badania, i powiedział że jeśli miesiączka się nie pojawi do 4 września to dopiero zacznie leczenie. A o to wyniki

Załączniki

• FB_IMG_1566589760365.jpg
    FB_IMG_1566589760365.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 148
  • FB_IMG_1566589728896.jpg
    FB_IMG_1566589728896.jpg
    54,7 KB · Wyświetleń: 155
reklama
Rozwiązanie
ja osobićie polecam te wyniki skonsultować, robiłam to przez stronę upacjenta.pl dlatego,że musiałam szybko się przebadać i wiem, że dużo mi pomogli np. konsultacje online,

Hej dziewczyny byłam u ginekologa. Miesiączki nadal brak. Ginekolog zlecił mi badania, i powiedział że jeśli miesiączka się nie pojawi do 4 września to dopiero zacznie leczenie. A o to wyniki
reklama
ja osobićie polecam te wyniki skonsultować, robiłam to przez stronę upacjenta.pl dlatego,że musiałam szybko się przebadać i wiem, że dużo mi pomogli np. konsultacje online,

Rozwiązanie
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry