reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wypadanie włosów! Proszę o pomoc

Ja bije się że wyłysieje, mam długie włosy ale cienkie, teraz zaczęły wypadać jakby tego było mało...jakiś dramat. Nie karmię, dzieci odchowane a tu z dnia na dzień tak po prostu...szukam przycUny i nadal nie wiem, a może to stres którego sporo miałam przez ostatnie miesiące?
wiesz co, ja oczywiście nie jestem lekarzem. Robię badania regularnie co pół roku/rok, a i tak co jakiś czas mam problem z włosami. Mam naturalne dlugie i gęste, a jak przyjdzie wypadnie to po prostu trochę ich wypadnie. Wtedy włączam kurację biotebalem i się poprawia:)

reklama
Do góry