stokrotka_
Fanka BB :)
Brałam vitapil. Widziałam różnice po około 3 miesiącach stosowania 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mój fryzjer poleca tąNieee farmaceutom kompletnie nie ufam, zawsze polecają jakiś bubel
Brałam vitapil. Widziałam różnice po około 3 miesiącach stosowania![]()
Mnie bardzo na włosy pomógł Olejek Hasna, znakomity no i ma naturalny skłąd. Zamawiam go w sklepie PAchnąca Kraina
Mam coś co jest moim zdaniem mega hitem.
Moja mama miałam łupież Gilberta i praktycznie cala wylysiała, a teraz ma czypryne jak nigdy. Dodatkowo stosowała to w trakcie radioterapii i włosy jej w ogóle nie leciały
Ogormnie wam dziękuję za polecenie konkretnych produktów.Mój fryzjer poleca tą
Już to stosuję i od dawna. Efekt żadenSłyszałam, że dobrze jest robic peeling głowy i regularnie wcierać wcierki
Morfologia, sprawdzenie tarczycy. Najpierw warto znaleźć przyczynę i wtedy szukać na nią remediumWitam Was. Jestem tu nowa i mam nadzieję brać czynny udział w dyskusjach na forum. Od pewnego czasu zmagam się z nadmiernym wypadaniem włosów - wydaje mi się, że lecą garściami. Co polecanie? Wcierki, suplementy itp. Chętnie skorzystam z Waszych porad![]()
Dziękuję za wskazówki. Tarczyca w porządku, z morfologi wyszła anemia - zmieniłam dietę i suplementuję żelazo, dopiero zaczęłam, więc na efekty będę musiała jeszcze poczekać. Szukałam też jakiś fajnych produktów wcierek, ampułek i może w tej sytuacji jesteście mi w stanie coś dobrego polecićMorfologia, sprawdzenie tarczycy. Najpierw warto znaleźć przyczynę i wtedy szukać na nią remedium![]()