reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka - co powinna kupić mamusia dla siebie i dzidziusia?

To muszę d...ę ruszyć i w końcu się zaopatrzyć :tak:
Mi chodziło o takie specjalne układanie z podkładaniem jajek - kurcze nie potrafię opisać, ale lekarz nam pokazywał różnicę przy normalnym układaniu i przy wodniaku właśnie :tak:

reklama
Hehe moda jest taka, żeby nic nie robić, niczym nie piskać osuszać gdy jest mokry i tyle - na mamo to ja mówili. Ja tam mam octenisept i psikać będę.

Moze dziewczyny, ktore chodza na szkole rodzenia cosik powiedza?

ja chodzę na zajęcia prowadzone przez położną ale na razie nic o pępuszku nie było. Były dopiero 2 spotkania- badania w ciąży, dolegliwości w ciąży i omawiałyśmy jak uzupełnić plan porodu. Dostałam też książkę o karmieniu piersią. O pielęgnacji maluszka pewnie dopiero będzie.

reklama
Do góry