agata.a
Zaangażowana w BB
Dziękuję za odpowiedźdokładnie to nie wiem, bo nigdy nie mierzyłamale na pewno więcej niż 6 cm, bo jak patrzę na linijkę to b.cienkie taki materac by był. myślę, że z 10-12 cm
Napisane na G3112 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję za odpowiedźdokładnie to nie wiem, bo nigdy nie mierzyłamale na pewno więcej niż 6 cm, bo jak patrzę na linijkę to b.cienkie taki materac by był. myślę, że z 10-12 cm
proszę bardzoDziękuję za odpowiedź![]()
Napisane na G3112 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się kiedyś zważyłam rano. Waga wyszła ok, nawet się zdziwiłam, że tak mało przytyłam od ostatniego ważenia kilkanaście dni wcześniej. Stanęłam tego samego dnia wieczorem jeszcze raz i? I w porównania do wagi z rana miałam +4 kg! No niemożliwe, żebym tyle w ciągu dnia przytyła pomyślałam, aż tyle nie jadłam
No to mnie pocieszyłaś, może moje rampersy też przyjdą superDo mnie dzisiaj z Aliexpressu przyszedl moj pierwszy tam zakup - torbo-plecak do wózka i powiem Wam, ze jakosciowo rewelacja!
Link do: Online Shop Diaper Bag Mummy Maternity Nappy Bags For Baby Stroller Bag Large Capacity Travel Backpack Nursing Bag For Baby Care W | Aliexpress Mobile
![]()
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wiele rzeczy już zamawiałam i tylko raz przyszło coś zupełnie innego znaczy tshirt to się zgadzało ale z jakimi arabskim hieroglifami [emoji16] a zegargi, okulary przeciwsłoneczne, ostatnio foremki do ciastek, jakieś bluzki to super! A ten torbo plecak extra!Ja się kiedyś zważyłam rano. Waga wyszła ok, nawet się zdziwiłam, że tak mało przytyłam od ostatniego ważenia kilkanaście dni wcześniej. Stanęłam tego samego dnia wieczorem jeszcze raz i? I w porównania do wagi z rana miałam +4 kg! No niemożliwe, żebym tyle w ciągu dnia przytyła pomyślałam, aż tyle nie jadłamNo i się okazało, że rano waga coś mnie okłamała, bo potem ważyłam się przez 3 dni pod rząd wieczorami i waga była mniej więcej taka sama....
No to mnie pocieszyłaś, może moje rampersy też przyjdą superKiedyś, dawno temu zamawiałam 2 rzeczy z ali dla córki - sukienką z Krainy Lodu i spódniczkę tutu 2 sztuki. Sukienka mi wogóle nie doszła, a z 2 spódniczek dostałam 1 i to w zlym rozmiarze :/ I jakoś się zraziłam do zakupów na ali. Ale koleżanka co chwilę ma coś fajnego - a to torebkę, a to zegarek, a to śmieszne skarpetki, a to jej córka fajny plecak - i mówi, że wszystko zamawia na ali za grosze! No to stwierdziłam, że dam ali jeszcze jedną szansę
![]()
fajneZamówiłam na aliexpressie dla małego 2 rampersy na lato Link do: Lato 2018 baby body 0 24 M krótki rękaw body niemowlęta newborn baby girl boy odzież bawełna kombinezon dla niemowląt cartoon costume w Lato 2018 baby body 0-24 M krótki rękaw body niemowlęta newborn baby girl boy odzież bawełna kombinezon dla niemowląt cartoon costume od Bodysuits na Aliexpress.com | Grupa AlibabaZgodnie z info powinny dojść za jakieś 4 tygodnie, jak wszystko z ali - ciekawa jestem co to będzie za jakość.. Mąż się śmieje, że pewnie dostanę jakieś worki na kartofle, ale ja tam jestem pozytywnie nastawiona. Najwyżej oddam i poproszę o zwrot kasy.
Starsza córka urodziła się też na koniec czerwca, lato było wtedy upalne i takich rampersików z krótkimi rękawkami miałam mało, a super się sprawdzały. Zobaczymy jakie teraz będzie lato...
Wzięlam najmniejszy.. Mam nadzieje, że będzie okej na pierwsze dni i tygodnie.. Bo jak nie, to zanim odeślę i przyślą nowe, to jesień nastaniefajnea jaki rozmiar zamawiałaś?