reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WYPRAWKA - czyli rzeczy potrzebne dla dzidzi i mamy ;)

Zaza ja z babydream przetestowalam chusteczki( suuuper sie u nas sprawdzaly no i ta cena:)), krem na odparzenia tez byl ok(dalam do zlobka zeby mlodego samrowali w razie czego i sprawdzal sie jak sudocrem a kosztowal 5 zl za duze opakowanie...), pieluchu rozmiar 1 tez byly ok, bo i tak zieniane co 3 godziny, a wlasciwie czesciej wiec nie mialo co przeciekac itd, tyle ze zapach jakis chemiczny mialy i dlatego wiecej nie kupilam , ale wieksze rozmiary podobno tak dziwnie nie pachna. no i krem na rozstepy aleto w ciazy i tez ok.
aha kolezanka kupuje mleko modyfikowane z babydream i jest zadowolona bo wychodzi duzo taniej niz te inne,a wszystkie atesty i badania ma, sklad ten sam co inne. ]
ja testowalam kaszki z babydream i tez malemu smakowaly, wiec jak akurat w rossmanie bylam to kupowalam wlasnie kaszki i te chusteczki.
tak wiec nam podpasowala ta seria, mozna sprobowac zawsze. tym nbardziej ze oni tez robia takie mini opakowania, np po 16 chusteczek:)zeby na spacer wziac na przyklad

reklama
hatszept hahah :-D nie ma w tym nic dziwnego, doskonale cie rozumiem, że zarejestrowałaś się właśnie teraz i własnie po to żeby się w tej sprawie wypowiedzieć:-D

a co myślicie o kosmetykach z Baby Dream (rossman)

o co chodzi z tym momentem wbicia sie???

ja kiedys kupiłam zel do kąpania, krem i szampon i były ok,ale chopcy mieli juz poad 2lata ;)
Teraz wziłm wkładi laktacyjne na spróbowanie ;)))

dzięki dziewczyny za opinie, ja mam właśnie wkładki laktacyjne z Baby Dream i są bardzo tanie, a mają nawet ten samoprzylepny pasek, na razie nie mam jak sprawdzić chłonności;-)

sama używam kremu na rozstępy z tej firmy, ale mam mieszane uczucia, bo działa fajnie, ale cięzko go wsmarować

jak miała wysypkę AZS to używałam balsamu dla niemowląt i się sprawdził, więc chyba na takiej podrośniętej dzidzi przetestuję

a i zapomniałabym - chusteczek do pupki używałam do przecierania z kurzu tapicerki w aucie:-D:-D:-D sprawdzały się rewelacyjnie ;-)

o co chodzi z tym momentem wbicia sie???
'oj buziak chyba mnie nie podejrzewałaś o sympatię do tej nowej forumowej koleżanki:-D:-D

nie no nie tylko Tobie wierz mi :-D

;-)

musicie mi wybaczyc, dłuuuugo mnie juz na forum nie było i myslałam ,ze moze zmieniły sie tu troche obyczaje czy co?? hehe
ale widze ze wszystko jest jak w najleszym porządeczku :cool2:

reklama
buziaczku słodziaczku nic się nie zmieniło;-)a ja olewam takie "koleżanki",bo po co mam się denerwować niepotrzebnie???wolę o ptaszkach pomyśleć:tak::tak::tak:

Do góry