blond_20
Czarownica
hahahaha Aylin a co to jest za roznica
ja spakowalam do torby po 5 kompletow i ten ktory zostanie bedzie na wyjscie bo wszystkie sa ladne wiec co ja bede kombinowac, dziecku to raczej bedzie wsio ryba
my tylko do auta wejdziemy a potemdo bloku. a mieszkaniu na pewno nikogo nie bedzie kilka dni po urodzeniu bo nie wpuszcze hehe.
pamietam jak mnie na poczatku wszyscy goscie wkurzali, ja jeszcze nie wygladalam , bylam niewyspana, obolala i kazda minuta spokoju sie liczyla a tu jeszcze goscie bo chca zobaczyc dziecko
na szczescie szybko zaspokoili swoja ciekawosc, stawalinad lozeczkiem : oooo jaki ladny i po wszystkim. a umawiania sie i gadania tyyyle bylo ze szok 
a co z polozna?bo ja nie pamietam jak to bylo...to trzeba w przychodni zglaszac ze sie urodzilo zeby polozna odbebnila patronazowe wizyty czy jak?
my tylko do auta wejdziemy a potemdo bloku. a mieszkaniu na pewno nikogo nie bedzie kilka dni po urodzeniu bo nie wpuszcze hehe. pamietam jak mnie na poczatku wszyscy goscie wkurzali, ja jeszcze nie wygladalam , bylam niewyspana, obolala i kazda minuta spokoju sie liczyla a tu jeszcze goscie bo chca zobaczyc dziecko
na szczescie szybko zaspokoili swoja ciekawosc, stawalinad lozeczkiem : oooo jaki ladny i po wszystkim. a umawiania sie i gadania tyyyle bylo ze szok a co z polozna?bo ja nie pamietam jak to bylo...to trzeba w przychodni zglaszac ze sie urodzilo zeby polozna odbebnila patronazowe wizyty czy jak?
My ostatnio mimo zgłoszenia w przychodni, że urodził się synek musieliśmy sie dopraszać wizyty położnej, oczywiście głupio się tłumaczyły, że "właśnie miały przyjechać"
Teraz mi się jakoś do tego nie pali, nie chce niech nie przychodzi ;-)
) i w dniu wypisu przyniesie. Pogoda jest taka zmienna, że nie mozna tego zaplanować.
Mam plan, kupić jak najmniej a później jak trzeba będzie dokupię na miejscu, przy starszaku jak to przy pierwszym przesadziłam i dużo rzeczy leżało odłogiem
...teraz tylko butelki (TT), smoczek (znalazłam świetny, najcieńszy smoczek świata i musze go kupić :-) firmy Mam ) materacyk, myjkę i mniejsze pierdoły...