reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

WYPRAWKA - czyli rzeczy potrzebne dla dzidzi i mamy ;)

no az tak to sie chyba tu nie zmienilo :cool: na szcescie:)

Zaza do wycierania kurzu w aucie to racja, super sa hehe, zreszta wszystkie sa super, wiec jak nie podpasuja malenstwu to zawsze mama sobie makijaz zmyje, albo kurze posciera albo tata auto wyczysci:)
ja jeszcze mam balsam do ciala dla malego ( czy to mleczko) i wlasnie puder do pupy. no ale juz pislam ze nie uzywany praktycznie ale nie ze wzgl na jakos tylko na brak zastosowania:)

reklama
Cwiergola u Was czy nie ??? :-)
u mnie nic - ani widu ani słuchu ;//// a chociaz bym popatrzyła od przodu hehehe

a ile podładow bierzesz i majtek i jakich???

bo zastanawiam sie ile sztuk tych jednorazowych brac.. mam 7 /jedna paczke i nie wiem starczy????
podkłdow mam 10 i zastanawiam sie nad jeszcze jedna paczka bo tam tylko 10sztuk jest. mam za to troche mnejsze te belli podpaski grube te przypały :-) serio ze wstydziłam sie je w koszyku nosic :baffled::-D
ja mam 3 podklady i 18podpasek do tego 7 par majciochów, ale one wielokrotnego urzytku, można przeprac i od nowa:-p z Alą nakupowałam wszystkiego i wywaliłam nieurzytę dlatego teraz optymalnie na pierwsze 3 doby się nastawiam na sajgon, potem juz będzie lajtowo;-)

co do BabyDrem ja urzywałam tylko chusteczek i kremów, ale jakościową są ok, Alicji nie uczulały z tym że ja je zaczełam stosować jak mała miała około 7mieś.

też bym sobie popatrzyła:tak:a tu nic:(
ale wątek przynajmniej odpowiedni-wyprawka dla mamy:-D

no coz samo życie ;))
a mama tez człowiek i jej sie cos nalezy ;))

///tylko dziwne ze zawsze ten temat wchodzi na tapete jak ja wchodze na forum :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-)

pisałam;)obejrzę potem a teraz sobie powyobrażam,a wyobraźnię to ja mam ostatnio,że ojoj;-)

tylko nogi porządnie scisnij!!!!!

reklama
Dziewczyny a ja mam pytanie jaką czapeczkę kupić na wyjście ze szpitala i jaki rozmiar? Taka bawełniana zwykła pewnie za cieniutka będzie?

Do góry