Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nie ma za co : Cieszę się, że moglam pomóc A wielka to jest moja położna ja tylko listę od niej przepisałam do kompa Ale rzeczywiście, lepiej się człowiekowi robi jak widzi mniej rzeczy do kupienia, a wie, że to wystarczy, nie? Buziaki
Kasiu lista super nic dodac nic ujac a co do wyprawki jaka przygotowal mi moj maz to naprawde jestem zdziwiona ,ale widze ze to dzieki wam byl taki obeznany
Ja teraz musze poprac poprasowac te wszsytkie ciuszki malenstwa i czekac az bedzie w domku i urosnie zebym mogla go stroic
mial byc duzy jak lekarze mowili bedzie chlop jak dab a tutaj takie mikroskopijne malenstwo moje ale 3 misziace za wczesnie tak mu sie spieszylo
Aniu szykuj ubranka bo lada moment Aleks bedzie taki duzy ze bedziesz musial wieksze ubranka dokupowac
Ja jutro zamierzam zrobic pierwsze zakupy zobaczymy co z tego wyjdzie
Dzieki dziewczyny ja na zakupy wybieram sie z mezem moze mi da poszalec, ale to raczej nie mozliwe bo z kasa troche krucho ale mam nadzieje ze na troche wystarczy
Pochwal się koniecznie co kupiłaś swojemu maluszkowi.
My już wybraliśmy łóżeczko dla dzidzi , takie standartowe sosnowe z szufladą , trzystopniowa regulacją wysokości materacyka i materacem piankowo -kokosowym. Cena takiego nowego zestawu wynosi 199 zł na Allegro, więc chyba nie jest wygórowana . A używane można kupić mniej więcej za 150 zł.