Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dzeki dziewczynki. ja tez jestem taka zadowolona, ze sie zaraz wypuszczam na miasto po czapeczke
na razie moze mniej dopasowana, ale jakas fajna niebiesciutka, zeby troszke wyszlo slonko przy takiej pochmurnej pogodzie
A teraz na serio- kupilam rozmiar kombinezonku 68- czy to nie za duży ?????????? Bo tata zobaczył i mówi, że chyba za duży. A ja nie chcę żeby na miesiąc był. Jakie rozmiary kupujecie? Bo ja myślałam, żeby najwyżej rękawki podwinąć...ale jakby co to polecę wymienić. HELP
z tego co mi moje doswiadczone mamy-kolezanki mowily, to dzieci im sie rodzily "w rozmiarze" 50/56. jest tez jedna co miala dzidziusia juz 62. ale 68 to rzeczywiscie troche duzo. normalnie jest na metkach napisane 62>3-6miesiecy. wszystko zalezne od malego ale 68 moze mu pasowac dopiero na lato
ja kupuje wszystko (poza bielizna, ta w dwu rozmiarach 56 i 62) na 62, bo to albo od razu bedzie dobre, albo bedzie bobas powoli w to wrastal.
izabelka, fajny ten kombinezonik. najfaniejsze sa chyba te bamboszki na nozki. ladny komplecik i cena sensacyjna
maggusia, wszystko zalezy od tego czy twoja dzidzia jest duza. moj antos ma byc duzy, dlatego zmienili mi date porodu na wczesniej. z tego powodu kupuje ubranka wierzchnie na 62, bo zawsze mozna rekawki czy nogawki wywinac gdyby byl mniejszy. natomiast bielizne na dwa rozmiary 56 i 62 (0-3 i 3-6). normalne dzidzie z przecietna wielkoscia sa malutkie...
ja bylam duza dzidia i mialam 57 cm, dlatego kilka malych kaftanikow na mnie nie weszlo. musisz sie spytac ginekologa jaka jest wielkosc w skali. mnie to szystko wyszlo przy szczegolowym usg. wowczas wyliczyli mi wszystkie przecietne i sprawdzili proporcje, co tylko mozliwe.
SylwiaZ, duza dzidzia ze mnie byla i chyba duza zostala ;D (174 cm).
Dzieki za koplement w imieniu Antosia. Mala stronka z wszystkimi moimi internetowymi trofeami prezentuje sie aktualne pod: http://homepage.mac.com/aga.s/PhotoAlbum9.html
nie ma jeszcze paczki od babci, gdzie sa piekne posciele i cala maluchna bielizna dla urwisa. wszystko to pozostaje i dla mnie niespodzianka.