Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja chcialabym sie wypowiedziec co do watku. Ustalilysmy kiedys ze "naradzamy sie" na glownym czy zakladamy watek czy tez nie (ja zawsze pytam na glownym jesli mam pomysł) po drugie to jest watek "zakupy"ktory jest bardziej przyszlosciowy a praktycznie taki sam. tylko na tym watku bedziemy pisac jeszcze tylko 3 mies. a tamten bedzie caly czas. Przepraszam ale w taki sposob mozemy sobie zasmiecac nasz Grudzien bo równie dobrze do kazdego z naszych watków moznaby dorobic odrebny.
Co do wyprawki to np. Co przyda sie do szpitala to jest odrebna sprawa szpitala. U mnie np. ciuszki nie sa potrzebne(daja szpitalne) tylko na wyjscie i tak samo jesli chodzi o kosmetyki do pupki)

). Natomiast drugą, lub dwie inne - rozpinane z przodu warto wziąć na czas "po porodzie". Ostatnio oglądałam program w tv, że mamy prawo rodzić we własnej koszuli.
). Mówiono też, by zabrać coś, z czym jesteśmy bardzo związani, ulubioną (np. relaksacyjną ) muzykę, radyjko itp.