reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla majowego szkraba :)

reklama
kazdy ma swoje zdanie i sposób na zajęcie maluszka :) ja stanowczo wole bebika w łóżeczku niz na macie, juz widze jak mój psiak "majstruje" przy dzidzi a ona przy nim ;-) zresztą łóżeczku bebik spi... a mata do zabawy powinna służyc :tak:

Łaniu ja mam właśnie takiego typu laktator tylko firmy Gerber, ja byłam z niego zadowolona nie mam niestety porównania z ręcznym. Mój laktator był pomocny u 4 dziciaczków i w końcu znowu do mnie wrócił. ale przyznam sie szczerze używałam go moze 4 razy, bo tyle potrzebowałam:tak:

Co do laktatora to ja sie ubezpieczyłam jednym z tańszych, ręcznych, nie wiem czy się przyda ale wolę go mieć, bo tak jak Lady mówi potem może być problem.

Karuzelka owszem, ale jak mi ją ktoś zafunduje hehe:-):-):-) szkoda mi narazie pieniędzy, są ważniejsze wydatki, a tak mogę liczyć że ktoś zapyta co ci jeszcze brakuje i prezent będzie jak znalazł.;-)

kurczę nie wiem jak z tym laktatorem, w szpitalu używałam takiego Medeli i leciało szybko, kupiłam Avent i tak sobie :-( a taki z pompką/gumową gruszką zwykły tez miałam i mnie strasznie to bolało aż łzy mi posżły, a mleko nie leciało :-:)-(
poszukam jaki był ten z medeli bo nie był drogi...a działał

No tak z ta karuzela ale nie trzeba jej przeciez ciagle wlaczac zeby sie krecila a po drugie nie jest na stale montowana.Wlacza sie jak chce sie miec przez chwile spokoj od dziecka zeby moc cos zrobic w domu np.A i dziecku tez frajde sprawia.Moja sie smiala w nieboglosy do karuzelki:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry