Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

(...)
Ale ja nigdy nie traktowałam łóżeczka jako kojca, więzienia więc nie przeszkadzało mi że jak się budzą to wychodzą same.
(...)
Ale być może wielkość tej dziury po wyjęciu szczebli tez jest różna w różnych łóżeczkach. I zdecydowanie lepiej żeby dziecko mogło wyjść "po ludzku" niż kombinowało na przykład górą, mój Jasiek raz wyleciał na głowę z łóżeczka :/ A co do drewna, to podobno drewno sosnowe jest słabsze (z resztą łóżeczka sosnowe są też tańsze), my mamy z buku - mój tata tak mi doradził, a swojego czasu zrobił kilka mebli 

mały nigdy nie miał uczulenia więc jak się skończył prałam w vizirze

Niektóre moje koleżanki uważały, że po to jest łóżeczko żeby dziecko unieruchomić gdzieś na dłuższą chwilę i kończyło się tak jak mówiły dziewczyny, że wyłaziły im górą te dzieciaki a to jest mega niebezpieczne. A w nocy jak się obudziły (chociaż rzadko) to nawet lepiej że same przytuptały niż się darły: Mamo!Nie o to mi chodziło.