reklama

aneta1991
Fanka BB :)
kaha91 ponoć w Biedronce są fajne pieluszki Dada i niedrogie 

Dżejka
Co do pieluszek to happy ani huggies nie za bardzo lubiłam sądy mialam kilka razy ale najbardziej lubiłam pampersy.  Jak wiedzialam ze pupka mlodej toleruje dobrze pampersy to Wolałam kupić dużo w promocji albo na necie i wychodziły cenowo podobnie jak te tańsze a jakość jak dla mnie zdecydowanie lepszą.

M 

Mka10
Gość
no a mnie właśnie pampersy śmierdzą toitoiem:-) jakiś taki zbyt intensywny ten zapach mają, belli też nie lubię, dość sztywna, huggiesy ewentualnie, ale najlepiej mi sie rossmanowe sprawdzają:-) no i cena tez fajna:-) poza tym myślę, ze nie ma się co za bardzo "zbroić" póki sie nie sprawdzi czy nie bedą pupci podrażniać... do pępka żadnych specjalnych nie kupuję, po prostu podwinę sobie górę i tyle

No własnie rossmann i dada jak najbardziej są ok te nowe dada jeszcze lepsze
 te nowe dada jeszcze lepsze ale na początek wzięłam tego toitoja
 ale na początek wzięłam tego toitoja a jeżeli chodzi o chłonięcie to wiadomo, że co pół godzinki lub godzinka jest kupka więc bezsensu patrzeć na chłonięcie tylko najbardziej na miękkość..
 a jeżeli chodzi o chłonięcie to wiadomo, że co pół godzinki lub godzinka jest kupka więc bezsensu patrzeć na chłonięcie tylko najbardziej na miękkość..
Ewciu tak jak napisałaś bella jest sztywna mocno
Kaha spokojnie szybko zużyjesz i spróbujesz każdych po kolei

Ewciu tak jak napisałaś bella jest sztywna mocno
Kaha spokojnie szybko zużyjesz i spróbujesz każdych po kolei
Jolka6621
U nas na początku były pampersy, później dady na dzień, pampki na noc, ale po wejściu nowych dad mały dostał takiego uczulenia, że do dziś tego nie ogarniam  no i od jakiegoś 7 czy 8 miesiąca jedziemy tylko na babydreamach. Koszule, te rozpinane przez środek jeszcze zdzierżę, ale te po bokach, to jakieś nieporozumienie, guziki odpadają bardzo szybko i możemy chodzić z cycami na wierzchu
 no i od jakiegoś 7 czy 8 miesiąca jedziemy tylko na babydreamach. Koszule, te rozpinane przez środek jeszcze zdzierżę, ale te po bokach, to jakieś nieporozumienie, guziki odpadają bardzo szybko i możemy chodzić z cycami na wierzchu  też będę polować na podobne koszule co Milusia, póki co nie mam wystarczających środków na wyprawkę ;-)
 też będę polować na podobne koszule co Milusia, póki co nie mam wystarczających środków na wyprawkę ;-)

no i od jakiegoś 7 czy 8 miesiąca jedziemy tylko na babydreamach. Koszule, te rozpinane przez środek jeszcze zdzierżę, ale te po bokach, to jakieś nieporozumienie, guziki odpadają bardzo szybko i możemy chodzić z cycami na wierzchu
 no i od jakiegoś 7 czy 8 miesiąca jedziemy tylko na babydreamach. Koszule, te rozpinane przez środek jeszcze zdzierżę, ale te po bokach, to jakieś nieporozumienie, guziki odpadają bardzo szybko i możemy chodzić z cycami na wierzchu  też będę polować na podobne koszule co Milusia, póki co nie mam wystarczających środków na wyprawkę ;-)
 też będę polować na podobne koszule co Milusia, póki co nie mam wystarczających środków na wyprawkę ;-)reklama

Dżejka
Ja wczoraj dostałam paczkę z Gemini i przyszły 2 paczki pampkow 2-5kg na razie więcej nie kupuje na zapas.  Pamiętam ze pierwsze dni to i te pampki były za duże.  Widziałam w sklepach rozmiar 0 ale ne kupuje ich na zapas. Wywinie się pod pepkiem.