reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wyprawka dla malucha i mamusi :)

milusia trudno już paczkę odebrałam do szpitala będą happy :D drugą paczkę chcę kupić pampersa ale nie te malutkie 2-5kg tylko już większe :)
koszule super! :) ale ja już koszule dla siebie mam, z guzikami;D będę się męczyć najwyżej :D

reklama
Co do pieluszek to happy ani huggies nie za bardzo lubiłam sądy mialam kilka razy ale najbardziej lubiłam pampersy. Jak wiedzialam ze pupka mlodej toleruje dobrze pampersy to Wolałam kupić dużo w promocji albo na necie i wychodziły cenowo podobnie jak te tańsze a jakość jak dla mnie zdecydowanie lepszą.

no a mnie właśnie pampersy śmierdzą toitoiem:-) jakiś taki zbyt intensywny ten zapach mają, belli też nie lubię, dość sztywna, huggiesy ewentualnie, ale najlepiej mi sie rossmanowe sprawdzają:-) no i cena tez fajna:-) poza tym myślę, ze nie ma się co za bardzo "zbroić" póki sie nie sprawdzi czy nie bedą pupci podrażniać... do pępka żadnych specjalnych nie kupuję, po prostu podwinę sobie górę i tyle

No własnie rossmann i dada jak najbardziej są ok:) te nowe dada jeszcze lepsze:) ale na początek wzięłam tego toitoja:D a jeżeli chodzi o chłonięcie to wiadomo, że co pół godzinki lub godzinka jest kupka więc bezsensu patrzeć na chłonięcie tylko najbardziej na miękkość..

Ewciu tak jak napisałaś bella jest sztywna mocno

Kaha spokojnie szybko zużyjesz i spróbujesz każdych po kolei:)

U nas na początku były pampersy, później dady na dzień, pampki na noc, ale po wejściu nowych dad mały dostał takiego uczulenia, że do dziś tego nie ogarniam :eek: no i od jakiegoś 7 czy 8 miesiąca jedziemy tylko na babydreamach. Koszule, te rozpinane przez środek jeszcze zdzierżę, ale te po bokach, to jakieś nieporozumienie, guziki odpadają bardzo szybko i możemy chodzić z cycami na wierzchu :-p też będę polować na podobne koszule co Milusia, póki co nie mam wystarczających środków na wyprawkę ;-)

kupiłam paczkę tylko tych happy zobaczymy :) nie wiem jakie sobie kupić kolejne chodzi o rozmiar bo wezmę pampersy:) a potem może sprobuję dady:)

Kaha śmiało możesz kupić paczkę jakiejś innej marki np 2-5 kg bo na początku to co chwila zmienia się pieluchy i tego naprawdę dużo idzie. Chociaż kto wie ile jednej marki to nie ma co kupować bo mogą Noe odpowiadać dziecku.

Dlatego u mnie na ten pierwszoy miech będą pampki bo są najbardziej miękkie i pupcia się tak nie odgniata, a później wystartuję z dadą pewnie bo w biedrze często jestem:)

reklama
Ja wczoraj dostałam paczkę z Gemini i przyszły 2 paczki pampkow 2-5kg na razie więcej nie kupuje na zapas. Pamiętam ze pierwsze dni to i te pampki były za duże. Widziałam w sklepach rozmiar 0 ale ne kupuje ich na zapas. Wywinie się pod pepkiem.

Do góry