reklama
Jolka6621
Fanka BB :)
A ja wręcz przeciwnie, podkładów tych bella chyba z 10 paczek zużyłam, bo podpaski bym nie nadążyła zmieniać, bo lało się jak cholerka 

Dżejka
Natomiast ja po porodzie dostałam krwotoku bo jak naciskali brzuch to wyleciały ogromne skrzepy i fontanna krwi aż na ścianę chlusnęło a mąż w szoku -sorki za dosłowność ale takie życie. za to później było nie najgorzej bo chyba większośc wyleciała. miałam podkład na łóżko ale to raczej tak asekuracyjnie i te podpaski sztachety bella poporodowe. ale na wyjście ze szpit. wystarczała już podpaska.
maggie2205
Fan(ka)
Ja też głównie te podkłady zużywałam a potem w domu tez sie długo jeszcze przydawały
reklama
Dżejka
Ze mną na sali była kobieta która rodziła bez męża i miała wielką walizkę. Położyli walizkę na łóżku i przykmjechali nim z porodowki A potem położna kopala w walizce szukając ciuszkow i wszystko porozwalala i zwala na kobiete a ta biedna ruszyć się nie mogła. Fajnie jak jest M. Ja mialam torbe dla siebie i druga dla dziecka M. Przeszkolony co gdzie jest i co czym jest- podklady, sztachety i inne. Kosmetyczka moja i kosmetyczka dziecka. Pampersow z pół paczki do torby reszta na tel. Bo i tak codziennie będzie. Z reszta ja zawsze nas pakuje to już wiem co i jak i biorę małe kosmetyki żeby było lżej a nie szampon 400 ml.