reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

reklama
zrobiłam zdjęcie ciuszków dla maluszka, zobaczcie ile tego mam od koleżanki za 100 zł, nie rozkładałam bo tyle tego jest :-D

Załączniki

• 100_1049.jpg
    100_1049.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 64
Oliwka super

Ja dziś postaram się wrzucić moje ciucholandowe zdobycze i resztę ciuszków co mam dla Małego rozrabiaki:-D

A po nowym roku lecę zamówić komodę na ciuszki bo mi się nie mieszczą w skrzyni po Filipa łóżkiem

Ja wam zazdroszczę tych zakupów. Wybrałabym się, ale:

-nie wiem czy chłopak czy dziewczynka
-nie mam gdzie składować zdobyczy
-przed porodem i tak nas czeka przeprowadzka, więc nie ma co szykować pokoju

Pewnie stanie na dwóch zakupowych dniach gdzieś w lutym/marcu.

Oliwcia ale mega paka, ja tyle dla siebie nie mam :-p hehe a tak na serio to i dla Sabinki i dla Dawidka coś się znajdzie :-D

Smile ale pomyśl jaka radocha będzie z kupowania takiej ilości, normalnie szał !!! raz a konkretnie :-D

Alex - Oj wiem. Przy Antku też tak zrobiłam. Dwa razy pojechałam na zakupy. Za każdym razem wracałam z pełnym bagażnikiem rzeczy :p. Tylko teraz mam już co nieco. Znając życie i tak kupię jakieś bodziaki itp, bo to co mam to na grudniowe dziecko.. a nie kwietniowe. No i leżaczek.. I jakieś kocyki.. Nową wanienkę.. I dużo, dużo zbędnych, ale fajnie wyglądających rzeczy :p

Smile, pewnie znajdzie się parę rzeczy które już możesz kupić bez względu na płeć tak jak piszesz, kocyk, wanienka, a ubranka w neutralnych kolorkach :-D

reklama
Alex - tylko ja nie lubię takich 'mdłych' ciuszków w kolorze beżu, zieleni.. Nie ma więc co szaleć jak płeć nieznana. Kocyki będą pod kolor wózka, a to też jeszcze wielka niewiadoma. Wanienka z Ikei, bo ta przy Antku się sprawowała rewelacyjnie (antypoślizgi wewnątrz wanienki i na zewnątrz + mocny, gruby plastik). Pewnie skończy się tak, że wezmę kartę i będę zjeżdżała sklepy. Jedno dobre, że piżamy i kapcie do szpitala już mam :)

aaaa - Antki fajne są :)

Do góry