reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

Pchla, monitoru oddechu nie miałam, nie mam zamiaru kupować go i teraz, wydaje mi się, że jeszcze bardziej rodzice się wraz z nim nakręcają i wsłu****ą...co do niani, w mieszkaniu średnio się przydaje, w domu jest super, jak się przenieśliśmy Amelcia spała wieczorami a my na ogródku ze znajomymi "imprezowaliśmy", a ja mając nianię miałam psychiczny spokój, że Amelcia smacznie śpi :-) tak więc jeśli chodzi o mnie: monitor- nie, niania- tak :tak:

reklama
mam takie samo zdanie jak Dotka, mi to bardzo ułatwiało życie, tym bardziej jak wychodziłąm oprzątać a chłopcy spali, niestety będę musiała kupić nową, bo tamta padłą, ale co się dziwić były bardzo wyeksploatowana:-D

dziewczyny a jaką byś cię firmę polecały bo też zastanawiam się nad zakupem takiej niani ale nie mam pojęcia jak jest dobra.

Pchla_Szachrajka; jesli bym miala bardzo wolne pieniazki (dobry kawal w okresie wyprawkowym mi wszedl) to bym kupila i jedno i drugie, albo w prezencie chetnie bym dostala jednak:
-monitor oddechu ma wieksze znaczenie jak sie rodzi chlopca lub wczesniaka (wieksze ryzyko bezdechu) - przy wczesnym wczesniaczku bym kupila dla spokoju
- niania super sprawa, jednak bez niej tez sie da w mieszkaniu obejsc... zobaacze jak to bedzie w praniu nianke angelcare kupie jesli taka potrzeba po narodzinach misi zaistnieje (mysle ze spokojniej mozna prowadzic przy niej zycie towarzyskie, czy sprzatac, co w ogrodku nadganiac) ale na mojej liscie "must have" jej nie ma ;-)

Ja mam po Julci Monitor Oddechu z Nianią Elektroniczną AC401 niania i monitor oddechu- polecam. Nianię w nocy używam do tej pory bo mała śpi sama w pokoju przy zamkniętych drzwiach.:tak: ja jestem bardzo zadowolona. Tylko drogie jak diabli, ale na allegro dużo taniej niż w sklepach.

Słuchajcie a co z FOTELIKIEM SAMOCHODOWYM 0-13kg MAXI COSI CITI -polecacie/odradzacie????:confused::confused::confused::confused:
Dziś mi przyszło do głowy żeby wymienić mój x-car na maxi cosi (oczywiście używany;-))

Ostatnia edycja:
ella ja polecam, miałam taki i teraz wykorzystam dla drugiego dziecka.
Moim zdaniem najlepsze połączenie korzystnej ceny i wysokich not w testach zderzeniowych.
Jak kupowaliśmy go dla Gosi to citi mc kosztowała ok. 400zł, a romer ok.600zł z identycznymi wynikami.
Citi ma 4 w testach adac, a to chyba najwyższe noty przy fotelikach zapinanych pasami.

są też modele maxi cosi z 5 w adac, ale one są już mocowane na izofix - trzeba dokupić bazę za kilkaset zł. Niby mozna je też przypiąć pasami, ale tutaj już nikt nie robił testów, więc uważam, że nie ma sensu takiego kupować a potem montować go pasami.

Ja właśnie chcę taki przypinany pasami- bez szału;-) i najlepiej żeby pasował do x-landera i stąd ten mój pomysł bo ten chyba pasuje, a mam adaptery po x-car.

Ela dziekuje, zaraz zerkne-termometr polecany przez Ciebie wlasnie zamowilam:) Nawet nie wiedzialam, ze takie cuda istnieja:)

A patrzcie co mi sie udalo upolowac na przecenie-spiworek Absorba-jest mieciusi i przeslodki az musze sie pochwalic:)))

IMG_2468.jpg

reklama
Do góry