reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

szał zakupowy trwa:-D
mi dzisiaj listonosz przyniósł fotelik i ciuszki z allegro, jeszcze byłam w lumpku i wyszperałam kilka bodziaków i pajacy za grosze.

White ale miałaś udane łowy

Przy chłopcach nie miałam chust, neta nie mielismy wtedy, więc o tym nic nie słyszałam, i myślę że nawet jak teraz u nas wyjdę w takiej chuscie to zrobie ogromną sensacje:tak:. Jak byłam w ciązy w kwietniu to wylicytowałam dwie używane, jedna elastyczna z polekontu druga tkana z lennylemb, bardzo bym chciała nosić dzieciaczka w chuście tylko troszkę się obawiam czy będę dobrze wiązać, nie ma tutaj szans żeby ktoś mi pokazał czy podpowiedział czy maluch jest dobrze w niej zawiązany:zawstydzona/y:

reklama
Phelania, ja będę kupowała butelki TT, ale tylko 3 (dwie 150 ml, i jedna 260 ml) ewentualnie z pojemnikami na mleko i laktatorem (chyba, że dostanę od przyjaciółki, bo Ona już nie używa), opinie słyszałam super, trzymałam butlę w ręku, karmiłam przyjaciółki synka, ja polecam :-)

ja kupiłam używany stokke za 1600 normalnie kosztują po 4/5 tys :) miałąm szczęśćie! wózek jest dla mnie genialny, bo jest wysoki a ja mam chory kręgosłup. poza tym bardzo dobrze skręca, problem trochę z amortyzacją, ale moj syn daje rade i słabo podjeżdża pod krawężniki, ALE za to wszedzie sie mieści ;))) dosłownie wszędzie :). Znalazłam fajną recenzją, bo obiektywną na tatapad.pl. serwis dla ojców, ale ja czasem zaglądam :p. A co!

White Ty szogunie zakupowy :-) jak będziesz się pozbywać ciuszków pamiętaj o mnie, bo mój synuś o 2 tygodnie młodszy, biorę wszystko w ciemno :-p oczywiście żartuję, bo Borys pewnie będzie wielki klocek, sądząc po jego mięsistym udzie które widziałam na 3d :-D
Nef super zakupki :tak:

Ja muszę się jeszcze wstrzymać bo mam dostać spadek, łóżeczko i kołyskę z całym wyposażeniem, pościele, ochraniacze, kołdry i ewentualnie wtedy będę uzupełniać :happy:

reklama
Do góry