reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

Izunia, gratuluję zakupu, ładne kolorki, super bryka :happy:
Nef, w zeszłym roku po 20 kwietnia było tak ciepło, że szok, miejmy nadzieję, że pogoda i w tym roku dopisze :happy:

reklama
Dziękuje kobietki za miłe komentarze :-)
Jula rzeczywiście przejęła sie juz rolą :-D kazała mi jeździc wózkiem po mieszkaniu, bo ona tez bedzie wozic swoją lalę. Takze spacerowałyśmy z dwoma wóziami po całej chatce :tak:
Szczerze troszke mnie to przejęło, bo uświadomiłam sobie, że to jeszcze chwilka została i tak bedziemy chodzic na spacerki :szok: jak ja sobie dam rade z dwójką ???? Musze, musze musze !!!! :-D:-D

Nie wiem czemu ale mnie przerazaja te ceny....ja ostatnio mam ulubionego sprzedawce na allegro który sprzedaje outletowe z Wielkiej Brytani ciuszki dla maluszkow w stanie idelanym:) ostatnio kupialm kombinezeon polarkowy typowo wiosenny za 15zł:-) do tego pare spioszkow bluzek i razem poszlo 80zł z przesyłka no ale jest ok 6-7 rzeczy:-)Dla Alanka juz kupuje drozsze i fajniejsze rzeczy bo juz tak az bardzo szybko nie rosnie jak noworodek:)

reklama
kasiek23; slodkie te reniferki. w smyku juz wykupiono wiekszosc ciuszkow w promocyjnych cenach. mi sie udalo w grudniu trafic tam 2 sweterki, spioszki i pajace. Wygladaja super. Widac ze gatunek b dobry a delikatny. Zobaczymy co po praniu...

Do góry