Smile_
Antek, Franek i Staś
No właśnie z Pepco różnie. Jedne bluzki nawet po 20 praniach wyglądają jak nowe, a inne juz po 3 jak nie powiem co. Najczęściej się mechacą. Robią się takie małe kulki w różnych miejscach..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli chodzi o ubranka z PEPCO to gdzies słyszałam ze trzeba je dobrze wyprac ( najlepiej kilka razy) przed założeniem, bo ponoć mają w sobie jakies chemiczne świństewka.
A co do wózeczka to na 90 % jestem zdecydowana na to cudo 2w1 wózek MOODD wózki Quinny jak buzz (2737493158) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. w kolorze różowym, na białym stelażu. Wiem że bedziemy sie wyróżniac, ale mi to nie przeszkadza i w sumie nie myśle co bedą o nas mówic "stare babcie" hahahah.
Z Julcią miałam czarny wózek i tez jakos opinie nie były na ten temat pochlebne, takze teraz zaszaleje.
Mam tylko nadzieje ze bedzie w miare wygodny dla dzidzi, ma juz normalne, regulowane oparcie w spacerówce i regulowany podnóżek. Martwi mnie troszke własnie to przednie koło, jest dosc małe, ale dodatkowo mozna kupic opcje z dwoma z przodu, takze zobaczymy.
![]()
![]()