reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

reklama
no mi sie strasznie podoba, ale moze jeszcze poszukam czegos innego ;-)
z drugiej strony na kazdy wozek mozna znalesc jakies minusy ;-)
fakt, na tej stronce, którą Wam wkleiłam można znaleźć na wszystkie i szczerze to chyba żaden nie przekroczył 5 w skali 6, a mój kochany Quinny ma dużo niższą opinię, a ja dałabym mu śmiało 5,5, bo w sumie to wszystko zależy gdzie i jak będzie się użytkować wózka, dla mnie najbardziej przerażająca jest ta opinia o oponach, bo ja będę po wsi i lesie jeździła i jak mam co chwila kupować nowe, to mnie przeraża

wózki moze i fajne tylko te ceny, dobrze że mam po chłopcach i żaden markowy , nawet nie pamiętam firmy, chyba muszę iśc zobaczyć, jest już troszkę zużyty ale jeszcze się nada, fotelik kupię używany i może poźniej jakąs spacerowkę bo ta moja na wypad do miasta się nie nadaję, ale gdzie my nią nie jeździliśmy, a zdarzało się nawet że we dwójkę w niej jeździli

doswiadczone wozkowo dziewczyny... pytanko mam :-) kola piankowe a pompowane- jaka jest roznica w uzytkowaniu?
bo moj upatrzony Mutsy Evo ma piankowe i nie wiem czy to nie minus :-p

ja x-landera mam z pompowanymi. Byłam bardzooo zadowolona!
peg perego jest na piankowych i w sumie też nie narzekam.
Jednak chyba lepiej mi się jedziło na pompowanych. ;-)

reklama
bo to chyba zależy od średnicy kół, większe poprostu lepiej się prowadzą, tak mi się wydaje, miałam różne wózki z różnymi kołami i te duże piankowe podbiły moje serce :-) a najpierw sceptycznie do nich podchodziłam ;-)

Do góry