reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

myszka właśnie moim pierwszym typem i zarówno marzeniem był Maxi Cosi ale jak sie okazało jest dla mnie troszke za niski , mam 1,74 a mąż prawie 2, także nie widze go zbytnio. A X-landery mają podobno cos z amortyzacją, tazke bądz tu babo mądra :-D

Bishopka własnie nie widziałam, w tygodniu wybieram sie do hurtowni i mam nadzieje ze juz tam cos wybiore, bo szału idzie dostac. MOODD na 1000 % odpada !!!

Chciałabym solidny wózek z dośc sporą gondolą i jednoczesnie z wygodną spacerówką na zimę,w MAXI Cosi ten śpiworek jakis taki dziwny, napewno kocyka sie nie wsunie pod niego .

A co myślicie o tym ?
http://www.**********/mutsy-evo-wozek-gleboko-spacerowy-nowosc-,d1802.html

ticker.php

ticker.php

Ostatnia edycja:
reklama
Mi się podoba mutsy evo nie miała okazji oglądać go na żywo ale czytałam o nim dobre opinie. więc jeśli będziesz miała okazję go oglądać to proszę o opinię bo wieem że white orchid też jest nim zainteresowana :)

ankzoc nie ma problemu, dam znac jak cos bede wiedziała :-) jaki według Ciebie kolorek pasowałby do dziewczynki ?
Myślałam nad tym białym .

ticker.php

ticker.php

Widziałam Mutsy Evo na żywo i jest to bardzo fajny wózek. Gondola nawet, nawet, ale spacerówka jest świetna. Dość spora i do tego tak obudowana, że można dziecko super opatulić. W budce są okienka boczne przez które maluch oglada świat. A co najważniejsze, to Evo prowadzi się rewelacyjnie. Pytałam sprzedawcę, czy jest to następca Transportera, to powiedział, że tak. A transportera ma koleżanka i jest mega zadowolona.

Iza powiem ci szczerze, że ja bym takiego jasnego nie wzięła ze względów estetycznych wiadomo to dziecko bedzie jego gl uzytkownikiem :) brudne raczki, wtarta w tapicerke czekoladka itp od razu rzuca się w oczy Ja myślałam o czerwieni badź tym granatowym taki ala dzins

Bishopka dziękuje za info a tobie jaki wózek się podoba

Ostatnia edycja:
Bishopka a powiedz mi jak z kolorami, widziałas wszystkie ? Jeśli tak to ten jasny jest taki naprawde białawy czy bardziej beżowy ?

ticker.php

ticker.php

Ja wybrałam sobie Graco Symbio a w Mutsy widziałam te co były na sklepie. Białego nie było, ale wzięłam katalog i w nim jest biały.Ja widziałam czarny, brązowy, czerwony i chyba niebieski, ale teraz nie mam pewności, czy ten niebieski nie był przypadkiem Mutsy Raider :baffled:Najbardziej podobał mi się brązowy, ale wiadomo, rzecz gustu.

Bishopka a ja wlasnie widziała Symbio i gondola była jakaś taka mała a ostatnio odbierając Maje z przedszkola widziała spacerówke symbio i jakos taka podobna wydala mi sie plytka... dziecko takie malo proporcjonalne bylo z wózkiem cos jak w tym mood

ankzoc, w symbio gondola jest mała, ale po co mi na 2-3 miesiące duża, a co do spacerówki, to jest zdecydowanie większa od Mooda, poza tym, to znając mnie kupię jeszcze jeden wózek, spacerówkę :-), to po pierwsze, a po drugie, to ja i tak więcej autem jeździć będę zimą. A i jedno wiem na pewno, na spacery będę chodziła wtedy kiedy moje dziecko bedzie wyspane, aby podziwiało świat :-)

reklama
ojj a ja jakos nie polecam firmy graco.. mialam wozek tej firmy i nie sprawdzil sie:( nie byl dobry dla malucha.. kazda nierownosc chodnika itp i moje dziecko podskakiwalo....:wściekła/y:
wogole moglabym wymieniac same wady... zalet moim zdaniem zadnych nie ma..:)
ja chce kupic Quinny buzz
podobaja mi sie te wozki i sa dobre i male i wygodne.:)

dziewczyny ja mam zkoleji pytanie czy macie moze doswiadczenie z chustami do noszenia dziecka???

nie wiem czy wybrac ta chuste czy poprostu nosidelko..
codziennie rano musze isc odprowadzac synka do przedszkola.. do tego przedszkola mam 3 minutki od domu wiec nie oplaca mi sie wozka brac:) akurat bedzie ladna wiosenna pogoda i tak myslalam o tej huscie...ale nie mialam z nia doczynienia nigdy:)

Ostatnia edycja:
Do góry