tikatukatam
Fanka BB :)
Wizualnie podoba mi się, ale cena zaporowa dla mnieMi się ten bardzo podoba ale jestem trochę zaskoczona ceną w Pl bo u nas są tańsze...
Link do: JOOLZ DAY 2 STUDIO wózek dziecięcy 2w1 głęboko-spacerowy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wizualnie podoba mi się, ale cena zaporowa dla mnieMi się ten bardzo podoba ale jestem trochę zaskoczona ceną w Pl bo u nas są tańsze...
Link do: JOOLZ DAY 2 STUDIO wózek dziecięcy 2w1 głęboko-spacerowy
Nie wiem jak we wszystkich modelach, ale w tym najpopularniejszym nie. Link do: Quinny Moodd | Wyjątkowy Tzn. pochylisz siedzisko w spacerówce, ale nadal masz kształt kubełka i dziecko nie może leżeć na boku i nogi ma w górze. No po prostu nie przemawia to do mnie żeby było wygodne, a dziecko na spacerach często śpi. Ja osobiście wózek trzymałam w domu i często też usypiałam kołysząc w spacerówce na popołudniowe drzemki, bo łóżeczko mam na piętrze.W quinny nie ma opcji rozłożenia? :/Szkoda,bo celowałam w tą firmę.![]()
To napisz coś więcej dlaczego bardziej?Ja miałam najpierw rozkładany na płasko przy córce a później się przerzuciłam na kubełkowaty i byłam bardziej zadowolona
To napisz coś więcej dlaczego bardziej?
Ja zawsze celowałam żeby nie był kubełkowaty z tych powodów co wyżej napisałam, ale porównania nie mam.
Serio??? Kurcze tyle kasy za wózekJa to szukam wozka "rok po roku" do max 1000 zł a kolezanka mi wlasnie napisala ze niedlugo odbiera Cybexa Priamto z tej serii co Lewandowska i Siwiec mają xP
mniej więcej płaciłam tyle za anexa, bardzo porządny i mocny wózek, a przy tym lekko się prowadziJa bym chciala wydac max 2000zl na wozek 2w1 bo fotelik mam, a najlepiej jeszcze mniej.