Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zgadza sie,jak odziłam młodszą to w pierwszej fazie wolno było sie napić,ale małe łyczki,ale ja w sumie nie myślałam o piciu wtedy,dopiero napiłam sie jak byłam juz na saliPiwonia ja rodzilam poltorej roku temu i tez nie wolno bylo mi pic dopiero po porodzie widac co szpital to inne podejscie![]()

bo sklepik szpitalny czynny AŻ DO 18
;-) zgadza sie,jak odziłam młodszą to w pierwszej fazie wolno było sie napić,ale małe łyczki,ale ja w sumie nie myślałam o piciu wtedy,dopiero napiłam sie jak byłam juz na sali
Hej Maggie -aby do sierpnia ja już też niby mam wszystko spakowane kupiłam wczoraj gaziki -A czy masz termometr ,prawdopodobnie trzeba miec własny - w naszym szpitalu ?Ja też się zaopatrzę w wodę i jakieś biszkopty, bo jak przyjdzie mi rodzić wieczorem, a w nocy już po ew. zgłodnieję to będzie jakaś zakąska, żeby nie ganiać mojego M. który po tym przeżyciu na pewno też będzie w szoku ;-)bo sklepik szpitalny czynny AŻ DO 18
;-)
Dziś zakupiłam laktator ręczny Lovi i jestem gotowa na dzidzię ;-)